København i solnedgang

Sjarmerende København

La deg sjarmere av København! Nordens koseligste hovedstad er full av kafeer, butikker og noen av Skandinavias beste restauranter. Kombinasjonen av smale brosteinsgater, parker og slott, banebrytende samtidsarkitektur og spennende attraksjoner gjør København til en perfekt blanding av gammelt og nytt. Hopp på en sykkel eller spaser gjennom byen mens du nyter den avslappende atmosfæren. Les videre for flere tips og inspirasjon til sightseeing, shopping, mat- og kulturopplevelser!

Glypoteket

10 kunstmuseer i København

Fyll langhelgen i København med inspirerende kunst. Sjekk ut noen av hovedstadens beste kunstmuseer, og finn din favoritt uansett om du foretrekker moderne, klassisk eller avantgarde. 

Københavns gjemte skatter

Sjekk ut vår guide til den danske hovedstadens ukjente perler, her finner du noen av Københavns fineste steder utenom turistløypa. 

Superkilen

Københavns kuleste nabolag

Oppdag en av verdens kuleste hovedsteder med sjarmerende og hippe nabolag. Har du litt ekstra tid når du besøker byen bør du definitivt ta en tur utenfor bykjernen. 

Mikkeler bar

Københavns beste ølbarer

Danmark er kjent over hele verden for sitt øl, og i København finner du mange fantastiske ølbarer, som serverer mye mer enn bare Carlsberg og Tuborg. Her er våre 5 favoritter. 

Brønnum

Leter du etter Københavns beste drink?

Københavnerne kan å mikse drinker, og har et bredt utvalg av kreative cocktailbarer. Sjekk ut vår guide til Københavns 5 beste cocktailbarer her. 

Foto: Tivoli

Sommer i Tivoli

Gjennom hele sesongen byr Tivoli på konserter, teater og forestillinger. Tivoli holder sommeråpent fra 4. april til 22. september.

Credit: Ty Stange

Shopping i København

København byr ikke bare på Nordens lengste shoppinggate, men også hyggelig shopping i små sidegater. 

Illum rooftop

Kaffepause i København

Nyt en kopp kaffe og noe søtt på en av Københavns mange kaféer mens du slapper av mellom shopping og sightseeing i hovedstaden.