Gå til innhold
Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Her kan du kjøpe dansk mote i København

Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Bli kjent med Danmarks mest kjente motedesignere og klesmerker, fra Malene Birger og GANNI til Stine Goya og Munthe – samt hvor du kan shoppe dansk mote i København. Les vår guide till dansk mote i København.

Liste
Kart
Bilde: Ganni - VisitCopenhagen

GANNI

GANNI er et fargerikt dansk motehus med base i København. Stilen bryter med den skandinaviske minimalismen og utfordrer med farger, mønstre og spennende print som raskt blir favoritter i garderoben.

Les mer
Foto: Baum und Pferdgarten
Bilde: Baum und Pferdgarten - VisitCopenhagen

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten ble grunlagt i 1999 og selges i dag i butikker i dag i butikker verden over, også i København. Designet har en klassisk look med et asymmetrisk og innovativt snitt, og består av alt fra kjoler, bluser og bukser til vesker og accessories.

Les mer
Foto: Copenhagen Media Center
Bilde: Copenhagen Media Center

Mads Nørgaard Copenhagen

Mads Nørgaard er en populær dansk motedesigner som ønsker å "gjøre kvinner mer sexy og menn tøffere". Den velbesøkte butikken i shoppinggaten Strøget tilbye mote for både menn og kvinner.

Les mer
Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center
Bilde: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Wood Wood

Wood Wood ligger på Grønnegade sentralt i København. Her finner du klær i en spennende blanding mellom streetwear og avantgarde. Klesmerket, som ble startet i 2002, er i dag godt etablert i den danske moteverdenen.

Les mer
Foto: By Malene Birger - VisitCopenhagen
Bilde: By Malene Birger - VisitCopenhagen

By Malene Birger

I 2006 åpnet den berømte danske designeren Malene Birger en 400 kvadratmeter stor flaggskipbutikk midt i København. Her finner du sofistikert mote med en klassisk eleganse som fungerer både til hverdag og fest.

Les mer
Foto: Day Birger et Mikkelsen/ VisitCopenhagen
Bilde: Day Birger et Mikkelsen/ VisitCopenhagen

Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen ble grunnlagt i 1997 og er i dag en av Nordens mest suksessrike klesmerker. I konseptbutikken på Pilestræde finner du både klær, smykker og tilbehør.

Les mer
Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center
Bilde: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Designers Remix Collection

Designers Remix er et eksklusivt motemerke som skiller seg ut med en stil som er både nyskapende og uforutsigbar. Besøk butikken på Pilestræde for inspirasjon og shopping.

Les mer
Foto: Henrik Vibskov - Copenhagen Media Center
Bilde: Henrik Vibskov - Copenhagen Media Center

Henrik Vibskov

Den danske moterebellen Henrik Vibskov har en butikk på Krystalgade i København. De fasjonable klærne er trendy, men enkle å bære og Vibskov har blitt en favoritt både i Danmark og i utlandet.

Les mer
Foto: Stine Goya via VisitCopenhagen
Bilde: Stine Goya

Stine Goya

Stine Goys første flaggskipbutikk ligger i Kongens Have i sentrum av København. Her kan du botanisere blant fantasifulle kreasjoner med trykk, myke farger og typiske Goya-antrekk i gull og pastell.

Les mer
Foto: Won Hundred - VisitCopenhagen
Bilde: Won Hundred - VisitCopenhagen

Won Hundred

Won Hundred er et lite "rock and roll"-inspirert merke som har eksistert siden 2004. Du kan besøke konseptbutikken Container 01 på Guldbergsgade på livlige Nørrebro.

Les mer
Foto: Libertine-Libertine
Bilde: Foto: Libertine-Libertine / VisitCopenhagen

Libertine-Libertine

Libertine-Libertine er eksperter på den typen avslappet og stilig mote som Skandinavia har blitt kjent for over hele verden. Dette er et merke for de som liker klassiske plagg med en kul vri eller et alternativt snitt.

Foto: Munthe - VisitCopenhagen
Bilde: Munthe - VisitCopenhagen

Munthe

MUNTHE er en motebutik for kvinner, som selger både klær og innredning. Her finner du alt fra vakre kjoler og skjorter til bukser og vesker.

Les mer

Share your wonders: