bartender mikser cocktails ved baren Lidkoeb i København, Danmark

5 cocktailbarer i København

Foto: Malin Poppy Darcy Mörner, Copenhagen Media Center

Den danske hovedstaden har et bredt utvalg av cocktailbarer med kreative og engasjerte bartendere som vet akkurat hvordan man skal mikse, riste og blande den perfekte drinken. Du finner flere tips til cocktailbarer i København hos VisitCopenhagen her.

Liste
Kart
Brønnum Bar in Copenhagen
Bilde: Rasmus Palmqvist

Brønnum

Brønnum har alt man kan ønske seg av en cocktailbar; den er både old school og moderene, avslappet og fashionabel. Når du tråkker inn døren fra livlige Kongens Nytorv er det som å komme inn i en helt annen verden. Finn din favoritt på den gigantiske drinklisten og slå deg ned i de klassiske omgivelsene med dempet lys, lysekroner og velourkledde møbler. 

Les mer
Strøm Bar in Copenhagen
Bilde: Strøm Bar

Strøm Bar

I hjertet av København ved Gråbrødre Torv finner du Strøm Bar, en av Københavns beste cocktailbarer. Her serveres såkalte gourmet cocktails, og alle ingrediensene er hjemmelagde. Baren, som drives av to svenske brødre, er koselig og avslappende med tydelig art deco- preg.

Les mer
Ruby Bar in Copenhagen
Bilde: Ruby

Ruby

Ruby er et sikkert kort om målet ditt er å besøke en skikkelig bra cocktailbar i København. Bartenderne er proffe helt ut i fingertuppene og atmosfæren er fantastisk. Denne lille perlen ligger gjemt ved kanalen på Nybrogade i sentrale København. Ingen overdreven skilting eller reklame er nødvendig - Rubys gode rykte gjør at de fleste finner frem uansett. 

Les mer
1656 Bar in Copenhagen
Bilde: 1656

1656

Cocktailbaren 1656 ligger på hippe Vesterbro. Her fokuserer man på innovasjon med helt nye smakskombinasjoner basert på sesongens råvarer. Klassikerne finnes også på menyen, men med en liten twist som passer månedens tema. 

Les mer

Før du surfer videre...sjekk ut det her!

1
Fika i Köpenhamn
Kafeguide: Københavns beste kafeer
2
Michelin restaurant Alouette in Copenhagen
Danmarks Michelinrestauranter
3
Dansk designbutikk Hay House i København
Shopping i København
4
Nørrebro, Copenhagen
På oppdagelsesreise i Københavns bydeler
5
Dansk hygge
Dansk hygge
6
Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center
Her kan du kjøpe dansk mote i København