Familie som leker ved sommehuset

Overnatting

Par i sommerhus

Overnattingssteder i Danmark

Det krever alltid litt planlegging å finne det perfekte stedet å overnatte i ferien, også i Dannmark. Vi hjelper deg å finne informasjon og inspirasjon til overnatting i Danmark, uansett om du leter etter et hotell, feriesenter, sommerhus eller en campingplass.

Nyt det gode liv på badehotell

Danmarks vakre og langstrakte kyst er det perfekte stedet for en avslappende ferie. Her kan du overnatte på romantiske badehoteller og nyte livet i naturskjønne omgivelser med idylliske turer på stranden, sol og badeliv, deilig mat og avslappende og hyggelig stemning.

Feriesenter - perfekt for familieferien

Ta med deg barna på et dansk feriesenter, en opplevelse de sent vil glemme. Vi garanterer at barna får nye kompiser og at de voksne kan slappe av og nyte livet, mange feriesenter tilbyr også restauranter, spa og velværetilbud.

12 unike overnattingsmuligheter i Danmark

Hvorfor ikke prøve noe som er litt kult og annerledes neste gang du overnatter i Danmark? Tilbring natten i et gammelt fengsel eller i en by fra jernalderen. Eller hva med å ta en langhelg i en kran, mingle med spøkelser på et slott eller ute i naturen i en prerievogn?

Lei feriehus i Danmark

Feriehuset er danskenes versjon av vår hytte, og nesten like typisk dansk som røde pølser og høye smørbrød. I likhet med den norske hytta er feriehuset tilpasset avslapping og kos, men omgivelsene er ganske forskjellige.

Bo gratis eller billig i Danmark

Der er mange muligheter for å bo billig eller gratis i Danmark. Her følger noen gode tips til billig overnatting for deg som ønsker å holde feriebudsjettet lavt og kostnadene på et minimum.

Her finner du flere steder å overnatte

Hotell i Danmark

Å finne det perfekte overnattingstedet krever litt planlegging. Her finner du derfor tips og inspirasjon til hotellbesøket i Danmark, uansett om du vil booke et hotell med basseng, ved havet, sentralt i København, eller et hotell hvor du kan da med kjæledyret.

Camping i Danmark

Opplev den unike frihetsfølelsen det er å alltid ha mulighet til å dra videre til neste opplevelse. Campingferie i Danmark er ikke bare et rimeligere alternativ, det er også en utmerket måte å komme seg rundt i landet og sikre at man får sett de mest naturskjønne stedene.

Slottshotell i Danmark

Å overnatte på et av Danmarks gamle slott er en unik opplevelse i historiske omgivelser.