Havnebadet Islands Brygge, København

Reisemål

Gutt som fisker ved Thorup strand

Finn din favorittdestinasjon i Danmark

Hva vil du se og oppleve på turen? Her finner du reiseinspirasjon fra hele Danmark - alt fra hvite sandstrender, sjarmerende småbyer og unike naturopplevelser til restauranttips, storbyspuls og spennende attraksjoner. Velg område og begynn planleggingen av reisen din til Danmark.

Sjælland

Sjælland har mer å by på enn "bare" København. For eksempel kan vi nevne den danske riviera, fantastiske slott og unike naturopplevelser som Møns Klint.

Nordsjælland - den danske riviera

Den historiske regionen Nordsjælland, like ved København, har en vakker kystlinje med fantastiske strender og er full av kulturelle attraksjoner.

Hyggelige Sydsjælland

Sydsjælland består av hyggelige øyer med veldig varierende natur. Her kan du oppleve fornøyelsesparker og hyggelige småbyer.

Historiske Vestsjælland

Vestsjælland er perfekt for fotturer og sykkelferier, og har en veldig spennende historie fra viking- og middelalderen.

Øy-regionene

Nyt øylivet på Fyn og Bornholm, eller en av de andre 1400 øyene i Danmark. Hva med å dra på øyhopping?

Eventyrøya Fyn

Bli med på eventyr til frodige Fyn! Øya har hele 127 slott og herregårder, vakre strender og et stort utvalg lokalproduserte delikatesser.

Solskinnsøya Bornholm

På Bornholm, øya med flest solskinnsdager i Danmark, finner du fine, hvite strender, dramatiske granittklipper og Danmarks lengste zip-line.

Jylland

Milelange strender, sjarmerende badeøyer, spennende historie og en rekke familieattraksjoner - i Jylland finner du alt!

Nordjylland

Nordjylland lokker med sine fine hvite strender, mange sjarmerende badebyer, vakker natur og deilig storbyfølelse i Aalborg.

Aarhusregionen

I Aarhusregionen finner du alt! Her bugner det av frodige landskap og store skoger, samtidig som det både er urbant og kulturelt.

Vestjylland

Vestjylland preges av Vesterhavet og den ellers utrolige naturen, og har unike forhold for surfing, kiting og fiske.

Sønderjylland

I Sønderdjylland kan du la deg begeistre av det brusende havet, de åpne viddene, de eventyrlige skogene og fjordenes rolige bølgeskvulp.

Les dette innen du surfer videre...

Her har vi samlet spennende artikler som vi også tror du vil like!

12 populære danske øyer

Danmark passer perfekt hvis du tenker deg på øyhopping i ferien. Her finner du over 400 navngitte øyer (72 bebodde) og massevis av koselige småbåthavner og rolige viker å kaste anker i, men mange av øyene kan du også besøke uten egen båt. Nedenfor finner du noen av de meste populære.

Danmarks hyggeligste småbyer

De mange småbyene i Danmark byr på godt bevarte historiske bykjerner, naturskjønne omgivelser, koselige lokalbefolkninger og ikke minst brosteinsgater og fargerike hus. Det finnes også mange andre hyggelige småbyer i Danmark, men disse byene tiltrekker seg ekstra mange besøkende hvert år.

Sykkelferie med barn

Sykkelferie med barn er en herlig ferieform for hele familien. Dere kan selv bestemme tempo og lengde, velge kupert eller flatt landskap og legge inn et par spennende avbrekk, for eksempel et par dager på stranda eller i en fornøyelsespark.