Fregatten Jylland i Aarhusregionen
Barnas

Aarhusregion

Ree Park

Aarhusregionen i barnehøyde

Aarhusregionen er stedet for dere som drømmer om en mangfoldig og spennende familieferie i vakre omgivelser. Her venter alt fra fartsfyllte eventyr i fornøyelsesparker og eksotiske dyreparker, til familievennlige museer og spennende natur - med andre ord alt dere trenger for en aktiv og koselig familieferie. 

Hurra for høsten!

Det skjer masse spennende i Aarhusregionen i høst! Her kan du lese mer om alle de flotte familieaktivitetene og gøyale høstopplevelsene som venter dere. 

Den Gamle By Aarhus

Høstferie i Aarhusregionen

(U)hyggelig Halloween

Hver høst kan dere oppleve spøkelser, hekser og fargestrålende gresskar, når to av Aarhusregionens mest kjente familieattraksjoner inviteter til u(uhyggelig Halloween-feiring. Bli med på en høstferie full av herlig grøss og gru, da vel! 

Moesgaard Viking Moot near Aarhus

Det skjer i Aarhusregionen

Vi har selvfølgelig ikke glemt det praktiske...

Hva er den enkleste måten å reise til Aarhusregionen på? Og hvor vil dere overnatte: på et familievennlig hotell i Aarhus, i en av regionens mange koselige småbyer, eller kanskje ute i naturen? Her finner dere opplysninger om transport og overnatting i Aarhusregionen.

Stikk av til Aarhusregionen i høst

Selvom Aarhusregionen er stappfull av gøyale eventyr for barnefamilier, er regionen også perfekt for deg som ønsker en romantisk miniferie med kjæresten eller en koselig vennetur i høst. Her finner du gourmetrestauranter, kule kaffebarer, dansk design og mote, fantastiske kunstmuseer, og muligheter for et villt og vakkert eventyr i smellvakker natur. Med andre ord alt du trenger for en uforglemmelig høstferie!

Efterår Silkeborg

Uforglemmelig høstferie i Aarhusregionen

Reis trygt i Danmark

Her kan du finne nyttige links og informasjon om betingelser for innreise og opphold:

https://www.visitdenmark.no/danmark/planlegg-reisen/coronavirus