skip_to_main_content

Hurra for høsten!

Det skjer masse spennende i Aarhusregionen i høst! Her kan du lese mer om alle de flotte familieaktivitetene og gøyale høstopplevelsene som venter dere. 

(U)hyggelig Halloween

Hver høst kan dere oppleve spøkelser, hekser og fargestrålende gresskar, når to av Aarhusregionens mest kjente familieattraksjoner inviteter til u(uhyggelig Halloween-feiring. Bli med på en høstferie full av herlig grøss og gru, da vel! 

Vi har selvfølgelig ikke glemt det praktiske...

Hva er den enkleste måten å reise til Aarhusregionen på? Og hvor vil dere overnatte: på et familievennlig hotell i Aarhus, i en av regionens mange koselige småbyer, eller kanskje ute i naturen? Her finner dere opplysninger om transport og overnatting i Aarhusregionen.

Stikk av til Aarhusregionen i høst

Selvom Aarhusregionen er stappfull av gøyale eventyr for barnefamilier, er regionen også perfekt for deg som ønsker en romantisk miniferie med kjæresten eller en koselig vennetur i høst. Her finner du gourmetrestauranter, kule kaffebarer, dansk design og mote, fantastiske kunstmuseer, og muligheter for et villt og vakkert eventyr i smellvakker natur. Med andre ord alt du trenger for en uforglemmelig høstferie!

Reis trygt i Danmark

Her kan du finne nyttige links og informasjon om betingelser for innreise og opphold:

https://www.visitdenmark.no/danmark/planlegg-reisen/coronavirus