VisitDenmark
A canal house and a mural in Nørrebro, Copenhagen

Mer tid til København

København er kanskje ikke den største byen i verden. Men den har alt du trenger for å få oppfyllt drømmeferien. Slott, pulserende storbyliv, duvende sandstrender, gastro og innovativ design? I København finner du det hele. Og best av alt? Det er alt sammen bare en kort sykkeltur unna. 

Tid for et uventet eventyr

Det finnes ikke dårlig vær, er det noe som heter. Vi vet ikke helt om vi er enige i det, men vi kan i alle fall garantere at uansett om det regner, blåser eller solen skinner, så byr København på eventyrlige opplevelser - året rundt. 

Reis trygt i Danmark

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser i Danmark. Her finner du svar på dine spørsmål, samt de siste oppdateringene for innreise og opphold i Danmark.

Hva skjer'a Danmark?

Ta en smugkikk på hva som skjer i København! Tagg bildene dine fra den danske hovedstaden med #govisitdenmark, så kan andre se hva du koser deg med i København akkurat nå. 

Tid for mer inspirasjon

Listen over alt det vidunderlige du kan oppleve på en ferie i København, er nesten uendelig. Men her har vi samlet noen godbiter som nok vil få deg til å drømme deg avsted til København... 

På oppdagelsesreise i Københavns bydeler
Nørrebro, Copenhagen
10 hemmelige steder i København
Copenhagen sunset
6 uforglemmelige restauranter i København
Michelin restaurant 108 in Copenhagen
Københavns mest besøkte attraksjoner
Rundetårn in Copenhagen