På oppdagelse i lokalområdet

De 26 Panorama-sykkelrutene er rundturer, så du kan starte hvor som helst på ruten. Samtidig går de fleste rutene gjennom populære ferieområder med mange sykkelvennlige overnattingsmuligheter, som campingplasser, feriehus og bed og breakfast-tilbud. Derfor behøver det aldri å være langt fra din base til den nærmeste Panoramaruten.

Halfbike

Hvis du får behov for litt forandring en dag, kan du hoppe på sykkelen og utforske området rundt campingplassen eller feriehuset. Nyt utsikten til havet, finn stillheten i skogene, finn små, skjulte kroer med nydelige kulinariske opplevelser, slå av en prat med de lokale innbyggerne og lær deg mer om området. Hva med å legge seg ned i gresset for bare å lukte litt på blomstene, lytte til fuglene, klappe kuene på mulen eller smake på en nykjøpt kurv av nyplukkede jordbær? Følger du en av de sjarmerende Panoramarutene, kan du oppleve mye på bare en halv dag. La vinden leke seg med det utslåtte håret ditt, og nyt å være ute – hvor det er lang vei til himmelen og kort vei til ro og fred.

Søk etter campingplasser

Søk etter utleie av feriehus

Søk etter bed and breakfast

Share this page

Fakta

Du kan velge mellom hele 26 Panorama-sykkelruter; 10 i Øst-Danmark og 16 i Vest-Danmark. Rutene ligger som sløyfer på de to nasjonale sykkelrutene Vestkystruten og den danske delen av Berlin–København-ruten. Rutene varierer i lengde fra 12 til 49 km, og alle kan gjennomføres på en dagstur. Rutene har temaer som natur, kulturhistoriske severdigheter, barnefamilier med mer. Prosjektet er støttet av Det europeiske fond for regionalutvikling.

Sykkelferie i Danmark er tipptopp!

Opplev Danmark på to hjul

Kombiner naturskjønne sykkelstier med med hyppige krobesøk, late dager på stranden, bysightseeing og korte avstander.