Aalborg

Sjarmerende Aalborg

Strand i Hirtshals, Nordjylland

Aalborg - Nordjyllands sjarmerende hovedstad

Midt i hjertet av det nordjyske strandparadis, ligger Aalborg – en sjarmerende mini-storby full av spennende opplevelser og skjulte perler. Byen ligger dessuten midt i idylliske Nordjylland, så du kan kombinere en hyggelig storbyferie med badeliv og vakker kystnatur. 

Smaken av Aalborg

Sjarmerende kafékos og lokal gastronomikunst: Aalborg har det hele. La oss guide deg til de koseligste kaféene og beste restaurantene i Aalborg.

Shopping i Aalborg

La deg friste av en unike, små spesialforretninger, danske design- og motebutikker og kjente varehus. I Aalborg er det aldri langt mellom de gode shoppingopplevelsene.

Utforsk Aalborg

Foto: Ditte Isager

Koselige og kule Aalborg

Vil du gjerne oppleve storbyens puls i en hyggelig småby, tilsatt en dæsj nordjysk gjestfrihet og ekte dansk hygge? Så er Aalborg byen for deg. Les mer om alt det spennende som byen har å by på. 

Må-se i Aalborg

Spektakulær arkitektur, en pulserende havnefront, spennende gastronomi og koselig storbyfølelse. Her har vi samlet noen absolutte må-se i den nordjyske hovedstanden.

Street art i Aalborg

I Aalborg finner du mer enn 65 unike street art-verker. Gå gatelangs på oppdagelsesferd i byens eget utendørsgalleri.

Flere opplevelser i Aalborg

Hva skal du spise, hvor kan du gjøre et shopping-kupp, og hvor skal du sove? Finn tips til hva du bør smake, se og oppleve på ferien i Aalborg. 

Aalborgs beste restauranter

Aalborg har en spennende og mangfoldig matscene som er i konstant utvikling. Her finner du alt fra sjarmerende familierestauranter til gourmetrestauranter.

Tid for shopping

Aalborg er en by full av spennende shoppingmuligheter - uansett om du foretrekker kjente varehus eller unike spesialbutikker.

Overnatting i Aalborg

Uansett om du foretrekker hotell, camping eller sommerhus, så er Aalborg full av komfortable og hyggelige overnattingsmuligheter.

Drøm deg bort til vakre Nordjylland

Aalborg ligger i hjertet av sommerparadiset Nordjylland. Her finner du duvende sandstrender, sjarmerende badebyer og naturopplevelser helt utenom det vanlige. Drøm deg bort til late sommerdager i Nordjylland. 

Drømmeferie i Nordjylland

Foto: Anne-Sophie Rosenvinge