Sjarmerende København

La deg sjarmere av København! Nordens koseligste hovedstad er full av kafeer, butikker og noen av de beste restaurantene i Skandinavia. Kombinasjonen av smale brosteinsgater, parker og slott, banebrytende samtidsarkitektur og spennende attraksjoner gjør København til en perfekt blanding av gammelt og nytt. Lei en sykkel eller spaser gjennom byen mens du nyter den avslappede atmosfæren. Her finner du tips og inspirasjon til sightseeing, shopping, mat- og kulturopplevelser i København.

Les mer

En gastronomisk hovedstad

København er en ekte matdestinasjon med noe for enhver smak. Nyt gastronomi på sitt beste på en av Københavns mange Michelin-restauranter, heng med lokalbefolkningen på et street food-marked, eller spis et klassisk dansk smørbrød. Hva er du fysen på?

Les mer

Alt om shopping

Lurer du på hvor du finner de beste handlegatene i København? Hvor du finner dansk mote eller dansk design? Da har du kommet til rett sted!

Les mer

Københavnsguide for barnefamilier

København er et perfekt reisemål for familier med barn. Her finnes klassiske attraksjoner som appellerer til både store og små, massevis av gratis moro og rolige omgivelser.

Les mer

Se mer fra København på Instagram

Mer spennende lesning om København

Oppdag København på sykkel eller til fots og opplev de ulike bydelene og de mest besøkte attraksjonene. 

Les mer