Velkommen til Danmark

Velkommen til den norske utgaven av Danmarks offisielle reiselivsportal.

Kadeau

Michelinrestauranter

Velkommen til Skandinavias gourmetland nummer 1. Danmark har nå hele 28 Michelinstjerner fordelt på 24 restauranter, så det er mye bra å velge mellom om du er glad i mat!

restaurant domestic aarhus

Høysesong for hygge

Hygge har blitt trendy, og danskene er spesielt gode på å hygge seg. Vinteren er høysesong for kos, stearinlys, pledd og varme skjerf, men hva betyr egentlig ordet hygge?

Shopping i København

København byr ikke bare på Nordens lengste shoppinggate, men også hyggelig shopping i små sidegater, hvor du finner både vintage, high-street og danske merker. 

WoCo Johan Rosenmunthe

Se et København ikke alle kjenner

Sjekk ut vår guide til gjemte skatter i Danmarks hovedstad, her finner du noen av Københavns fineste steder utenom den kjente turistløypa. 

Superkilen

Københavns kuleste nabolag

Oppdag en av verdens kuleste hovedsteder med sjarmerende og hippe nabolag. Har du litt ekstra tid når du besøker byen bør du definitivt ta en tur utenfor bykjernen. 

Tivoli nimb

Magisk vinter i Tivoli

2. februar åpner Tivoli for vinteren med sitt eget "winter wonderland" fult av smilende snømenn, glitrende snøkrystaller og magiske lys.

Shopping

Dansk design, mote, vintage eller interiør? Ta en langhelg i en av Danmarks storbyer og kos deg med shopping, sightseeing og lange kaffepauser.

Danmarks mest besøkte kunstmuseer

Danmark kan friste med mange kunstmuseer som er verdt et besøk. Her finner du en oversikt over de ti mest populære kunstmuseene i Danmark.

Aarhus

Oppdag gourmet- og kulturbyen Aarhus

I 2016 ble Aarhus kåret av Lonely Planet til årets "must-see" i Europa, og har du ikke vært her enda er det definitivt på tide med et besøk til Danmarks nest største by.  

Broholm Fyn

Fyn

Legg ferien til Fyn, Langeland og Ærø, som ligger midt i Danmark. Landskapet i denne delen av Danmark grønt og frodig, med mange frukthager og koselige små byer.