Familie vor Sommerhaus in Dänemark

Feriesenter - perfekt for familieferien

Foto: Robin Skjoldborg

Ta med deg barna på et dansk feriesenter, en opplevelse de sent vil glemme. Vi garanterer at barna får nye kompiser og at de voksne kan slappe av og nyte livet, mange feriesenter tilbyr også restauranter, spa og velværetilbud.

Perfekt for familieferien

Feriesenter er et genialt dansk konsept, en kombinasjon av hotell og feriehus. Du har din egen bolig eller et rekkehus med de nødvendige toalett/bad- og kjøkkenfasiliteter samtidig som du har resepsjon, restaurant og ulike aktivitetstilbud. Det er en fin ferieform for barnefamilier da det er lett for barna å komme i kontakt med andre barn.

Paar auf dem Weg zum Schwimmen, Nysted Dänemark

Bilde:Robin Skjoldborg

Kyst og hav

De fleste feriesentrene ligger i nærheten av havet og stranden, men de kan også finnes på vakre steder i innlandet eller i byene. De fleste feriesentre i Danmark har åpent året rundt og er derfor et godt alternativ også utenfor høysesongen. 

Family at Landal Feriecenter

Bilde:VisitNordjylland

Priser

Du kan leie din feriebolig for én eller flere uker, som regel fra lørdag til lørdag, men det er også mulig å booke for en helg. Utenfor feriesesong kan man også booke et midtukeopphold. Prisen avhenger av sesong og oppholdets lengde. Leie av feriebolig med fire sengeplasser i høysesong vil ligge på rundt DKK 6.000.