Villa Huno

Topp 5 romantisk overnatting

Foto: Karyna Bila

Skal du på en kjærestetur og leter etter det perfekte stedet å overnatte? Da har du kommet til rett sted. Her har vi listet våre topp 5 tips til romantisk overnatting i Danmark. 

Liste
Kart
Ny Hattenæs hotel by Brassø in the Aarhusregion
Bilde: Ny Hattenæs
01

Ny Hattenæs

Like utenfor Silkeborg finner du dette sjarmerende hotellet, som oser av romantikk.  Bygningen har vært her i over 125 år, men hotellet er pusset opp til å levere superb komfort til sine gjester. Nyt en liten pause fra hverdagen og se frem til en overnatting i den historiske bygningen med en fortryllende utsikt over Brassø. Fra hotellets brygge kan dere hoppe på den lille fergen som tar dere til Silkeborg sentrum, eller helt til Himmelbjerget som er siste stopp på ruten. 

Hotel Vejlefjord sett fra oven, med høstlige omgivelser
Bilde: Hotel Vejlefjord
02

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord kalles ofte "slottet i skogen" og er en vakker oase midt i bøkeskogen rett ved Vejle fjord. Nyt et opphold fylt med velvære i termalbadene og Thalasso Spa, som er unike og kan sammenlignes med de beste i Nord-Europa. Oppdag den vakre naturen og kulinariske opplevelser av ypperste klasse.

Piknik kurv på en benk ved Gilleleje badehotell
Bilde: VisitNordsjælland
03

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel ble bygget som et gjestehus i 1895, og ligger utrolig vakkert til ved kysten i Gilleleje. Badehotellet troner på toppen av en 30 m høy sanddyne, noe som gir en fantastisk utsikt over Kattegat. Det ærverdige nordsjællandske badehotellet har et historisk sus over seg, og innbyr til avslapping og romantiske feriedager i naturskjønne omgivelser. 

Løvtag treehouse
Bilde: Søren Larsen
04

Løvtag tretopphytter

Finn ro og romantikk i Als blant tretoppene. Løvtag Tretopphotell er kanskje ikke det du umiddelbart ville ha forbundet med romantisk overnatting, men la deg bli overrasket. Bestill en hytte i skogen og nyt utsikten over Mariagerfjorden sammen med din utkårede.  

Villa Huno
Bilde: Karyna Bila
05

Villa Huno Glamping

Villa Huno ved naturskjønne Møns Klint og Hunosjøen er perfekt for dere som ønsker spektakulær natur i kombinasjon med et romantisk opphold. Stedet ligger midt i Dark Sky Park Møn, et utpekt UNESCO biosfære naturområde. Alle hotelleilighetene har en terasse eller balkong med utsikt til Hunosjøen. 

Mer inspirasjon til ferien

A woman relaxes at the luxury beach hotel Helenekilde Badehotel in North Zealand, Denmark
Overnatting
Glamping at Cold Hand Winery in Randers, Aarhus Region
Glamping i Danmark
Løvtag treehouse
12 unike overnattingsmuligheter i Danmark
The facade of charming boutique Hotel Saxkjøbing on Lolland-Falster. A small and cozy hotel along the N8 bike route.
Hoteller i Danmark
Løkken
10 av Danmarks fineste badehoteller
Kvinne slapper av ved et spa i østjylland, Danmark
Luksusferie i Danmark