Glamping at Cold Hand Winery in Randers, Aarhus Region

Glamping i Danmark

Foto: © Cold Hand Winery

Leter du etter en unik friluftsliv-opplevelse i Danmark, men uten å gå på kompromiss med komfort? Da er glamping kanskje noe for deg! Over de senere år har det poppet opp mange flotte glamping-steder i Danmark. Sjekk ut noen av våre glamping-favoritter her.

Liste
Kart
101 Glamping in Thy
Bilde: 101 Glamping
01

101 Glamping Thy

Opplev unik utendørsluksus midt i Thy nasjonalpark - Danmarks eldste nasjonalpark. Her kan du utforske den uberørte naturen og nyte en avslappende ferie. For den fulle opplevelsen anbefaler vi å legge vekk telefonen...

Les mer
02

Glamping ved Marsk Tower i Sønderjylland

I umiddelbar nærhet av Danmarks nye attraksjon, det 25 meter høye Marsk Tower, er hotellsengene rett og slett blitt brakt ut i naturen! De glamorøse teltene er den ideelle basen for å utforske det omkringliggende myrlandet. Opplev naturfenomenet "Black Sun" eller dra på østerssafari i Vadehavet nasjonalpark.

Les mer
Krusmølle Glamping in Sønderjylland
Bilde: Aabenraa Tourist
03

Krusmølle Glamping i Sønderjylland

Glamping betyr ikke alltid å sove i telt! Alle som setter pris på fire vegger når de er på ferie, finner det de leter etter hos Krusmølle Glamping. Her er ni sirkusvogner renovert og omgjort til lekker overnatting i nordisk designstil. Nyt et glass champagne fra din private terrasse eller ved den nærliggende innsjøen og se solen gå ned bak tretoppene.

Les mer
Ree Park Safari glamping accomodation in Ebeltoft, Aarhus Region
Bilde: Ree Park Safari
04

Ree Park Safari ved Aarhus

Så snart de siste gjestene forlater Ree Park Safari på Ebeltoft, fylles det med en helt spesiell atmosfære som du bare kan oppleve ved å overnatte! Kom på nært hold med ville dyr i luksuriøse Night Explorer-hytter. Hør løvene brøle og ulvene ule fra sengen din og nyt utsikten mens natten brer seg over parken.

Les mer
Glamping in a wine barrell at Cold Hand Winery in Randers
Bilde: Cold Hand Winery
05

”Wineglamping” i Randers

Med en overnatting på Cold Hand Winery trenger du ikke holde tilbake under vinsmakingen – ingen trenger å kjøre hjem tross alt. Det eneste valget du må ta her er hvilken av de unike overnattingalternativene du vil sove i etterpå: En autentisk italiensk 11 000 liters vintønne, en Airstreamer fra 1972 eller i et luksustelt på safaricampen?

Les mer
Tiki Camp in Fyn
Bilde: Tiki Camp
06

Tiki Camp på Fyn

Konseptet bak Danmarks første «glampingplass» er ikke bare basert på luksus og komfort, men på å være i harmoni med deg selv og naturen. Under et opphold på Tiki Camp kan du ta deg tid til de enkle gleder i livet, til koselig matlaging og spising i friluft, sitte sammen rundt bålet, endelig lese en bok igjen eller rett og slett dagdrømme. Her snakker vi helt klart ekte "hygge"!

Les mer
Glamping at Camp Adventure in Denmark
Bilde: Destination SydkystDanmark
07

Glamping i Camp Adventure på Sydsjælland

Bare en time sør for København, og ikke langt fra det imponerende Forest Tower, finner du Camp Adventure sine glamping-yurter som byr på ren glamping-glede. De koselige boenhetene er bygget av resirkulert tre og har hver sin private terrasse. Tillat deg selv et varmt bad i badestamp og nyt den flotte naturen som omringer deg. Gjør deg også klar for romantisk stjernekikking rett foran din egen hytte eller fra skogstårnet, som er tilgjengelig for glamping-gjester hele dagen.

Les mer
Close to Dueodde Beach on Bornholm
Bilde: @et_nyt_kapitel
08

Eco Beach Camp på Bornholm

Er det faktisk noe som kan gjøre glamping enda bedre? Ja - glamping med havutsikt! Dette er akkurat hva Eco Beach Camp tilbyr på vakre Bornholm. Med kun 12 telt er leiren ikke bare Danmarks minste campingplass, men den ligger også midt blant sanddynene på en av Danmarks beste strender, Balka Strand, på Bornholm.

Les mer
09

Villa Huno Glamping ved Møns Klint

Beliggende rett ved Møns største innsjø, Huno sø, og i gangavstand til Møns Klint, finner du Villa Huno Glamping. Glampingplassen består av 11 luksuriøse telt, hvor du kan nyte ferien helt uforstyrret og i ett med naturen. Hver kveld tennes det bål nede ved sjøen hvor dere kan nyte kveldsroen og hverandres selskap. 

Les mer

Nysgjerrig på overnattingsmuligheter i Danmark?

A woman relaxes at the luxury beach hotel Helenekilde Badehotel in North Zealand, Denmark
Overnatting
Løvtag treehouse
12 unike overnattingsmuligheter i Danmark
Løkken
10 av Danmarks fineste badehoteller
Familieferie på Saltum strand, North Jutland
Camping i Danmark