Grenen/Skagen in Noord-Jutland
Det er tid for

sommerferie i Danmark

Mädchen ist eine Wassermelone am Strand an der Dänischen Ostsee

It’s time to visit the neighbours

Som vi har savnet dere! Men nå er tiden endelig inne for å igjen ønske dere velkommen tilbake til Danmark. Vi gleder oss til å få dere på besøk igjen, og til å sammen skape nye fine sommerminner fra Danmark. Finn inspirasjon til Danmarksferien 2020 her. 

 

Utforsk Danmark med familien

Nå kan du nyte det gode liv ved Danmarks kyst

Opplev alt det Danmark har å by på

Til et så lite land å være har Danmark enormt mye variert landskap og vakker natur som bare venter på å bli utforsket - i Danmark venter vakre øyer, fantastiske slott og lange sandstrender.

Danmarks fineste strender

Danmark har noen av de vakreste strendene i Europa- med fin hvit strand, store sanddyner og det reneste badevannet man kan oppdrive.

Danmarks mest eventyrlige slott

Du finner flere slott og herregårder i Danmark enn i de fleste andre land, så her er mulighetene mange for deg som drømmer om royale opplevelser.

De vakreste danske øyene

Den danske kysten er perfekt til øyhopping. Danmark har nemlig over 400 navngitte øyer og massevis av koselige små havnebyer og sjarmerende viker.

Oppdag magiske Toppen av Danmark

Med sin karakteristiske natur og brede sandstrender kan Toppen av Danmark virkelig anbefales. Her kan man virkelig koble av å nyte den friske luften o...

Fantastisk natur og eksotiske strender

På ferie ved kysten i Danmark kan du oppleve alt fra duvende sandstrender og den vakreste kystnatur, til storslagne slott og sjarmerende småbyer. Så uansett om du foretrekker å ligge på stranden med en is i hånden, vandre gatelangs på brolagte gater eller nyte late sommerdager i en slottshage, så har den danske kysten noe for deg.

 

Besøk Danmarks hyggeligste småbyer

Planlegg turen: finn det perfekte overnattingssted

Danmark fra kyst til kyst

Danmarks byr på mange vakre destinasjoner og unike opplevelser som er vel verdt å reise for. Alt fra riviera liv på Nordsjælland, til kulturliv i København og Aarhus til deilige småbyer i Nordjylland.

Besøk Nordjælland – Danmarks Riviera

Vakre Nordsjælland byr på landstrakte strender, sjarmernde badebyer, kunst og kultur i verdensklasse og fantastiske, historiske slott.

Hippe og hyggelige København

Opplev design, kultur og fantastiske restauranter i København. Når parkene blomstrer og solen skinner er livet deilig i den danske hovedstaden.

Drømmeferie ved havet i Nordjylland

Nordjylland er et ekte ferieparadis. Her reiser man for å oppleve milelange strender, en unik natur og sjarmerende små badebyer.

Oppdag fantastiske Aarhus

Aarhusregionen er litt av et syn. Her finner du frodige landskap og store skoger, men også Danmarks nest største by - koselige og kulturelle Aarhus.

Reis trygt i Danmark

Her kan du finne nyttige links og informasjon om betingelser for innreise og opphold:

 

https://www.visitdenmark.no/danmark/planlegg-reisen/coronavirus