Gå til innhold
Milkshakes at Reffen, Copenhagen Street Food, in Denmark

Street food i Danmark

Foto: © Rolands Varsbergs

Mange har oppdaget det brede utvalget av Street Food i København, som har etablert seg de siste årene. Men benytt anledningen til å teste ut andre Street Food markeder i Danmark neste gang du er her. Fra Odense på Fyn til Aarhus og Aalborg på Jylland. Her er det noe for enhver smak.

Liste
Kart

Storms Pakhus i Odense

Street Food marked og kreativt verksted i ett. Storms Pakhus i Odense på Fyn byr på deilige og spennende matopplevelser for både små og store smaksløker.

Reffen street food market in Copenhagen
Bilde: © Rolands Varsbergs

Reffen Streetfood i København

Reffen street food er et matmarked du ikke bør gå glipp av under et besøk i København. Stedet ligger vakkert til langs vannet i Holmen-distriktet og Refshaleøen-området, derav navnet Reffen. Ta sykkelen, bussen eller havnebussen og smak på mat fra alle verdens hjørner.

Aarhus street food
Bilde: Aarhus Street Food

Aarhus Street Food

Velg mellom hele 30 ulike matboder og retter fra hele verden når du besøker Street food-markedet i Aarhus.

Aalborg Street Food The Lighthouse
Bilde: Aalborg Street Food

Køkkenfabrikken i Aalborg

Dette Streetfood-markedet ligger i en gammel møbelfabrikk som heter Køkkenfabrikken. I dag er det et populært tilholdssted for store og små matglade på jakt etter en smaksopplevelse som passer de fleste smaker og budsjetter.

Street food Vejle
Bilde: Blue Orange Media

Street Food Vejle

Street Food-trenden i Danmark har også spredt seg til byen Vejle, som ligger på den sørøstlige delen av Jylland. Her venter deilig mat, som du kan velge å nyte på stedet eller ta med hjem og dele med venner eller familie – både på hverdager og i helgen.

Broens gadekøkken - København

Broens gadekøkken ligger sentralt i København, kun et steinkast fra Nyhavn. Her venter retter fra etablerte, populære Street Food-boder. Sett tennene i spennende smaker i takt med søt loungemusikk - om vinteren kan du også snøre på deg skøytene og ta turen ut på Bridges egen skøytebane mellom matbitene

Hillerød Madmarked
Bilde: Tine Uffelmann

Hillerød Madmarked

Her finner du alt fra eksotisk mat og drikke for en lunsj for to til mettende klassikere for hele familien. I tillegg til Street Food kan du oppleve konserter, loppemarkeder og andre morsomme aktiviteter her hele året. Hillerød Madmarked ligger også tett på vakre Frederiksborg slott hvis du vil akkopagnere matopplevelsen med litt kultur. 

Værftets Madmarked i Helsingør
Bilde: Daniel Rasmussen

Værftets Madmarked i Helsingør

Kombiner kultur med herlige matopplevelser i Helsingørs havneområde. Her ligger Værftets Madmarked et steinkast fra Kronborg slott, Sjøfartsmuseet og Øresundsakvariet – alt samlet for en spennende og aktivitetsfylt dag i Helsingør.

Rørvig Street food, Odsherred, West Zealand
Bilde: @iben1978

Rørvig Street Food

I naturskjønne Odsherred på den vestlige delen av Sjælland ligger denne lille perlen fylt med deilig Street Food. Et populært sted å stikke innom for å vekke appetitten i sommermånedene.

Kanskje vil du også like smaken av...

Michelin restaurant 108 in Copenhagen
Restauranter i København
Michelin restaurant Alouette in Copenhagen
Danmarks Michelinrestauranter
Weingut Heden Vingård bei Aalborg im dänischen Nordjütland
Vingårder i Danmark
Tradisjonelle danske smørrebrød hos aamans deli i København, Danmark
De beste smørrebrødene i København

Share your wonders: