Gå til innhold
Schiffe in Løgstør am Limfjord

Det gode liv i Nordjylland

Foto: Daniel Brandt Andersen

Opplev det gode liv i Nordjylland med idylliske badehotell, langstrakte strender og god mat! Hva er vel bedre enn det?

Liste
Kart
Løvtag treehouse
Bilde: Søren Larsen

Løvtag Tretopphytter

Bo i toppen av et tre? Hvorfor ikke? Kom helt tett på naturen når du overnatter i tretopphyttene i Løvtag. Her kan man ta livet med ro og nyte de grønne omgivelsene rundt. 

Les mer
Lønstrup
Bilde: Flying October

Lønstrup

Lønstrup er en liten, autentisk fiskerlandsby ved Nordsjøen. Opplev den sjarmerende stilen, besøk den vakre sandstranden og ta en titt i de mange galleriene. En fantastisk kombinasjon!

Les mer

Ruths Hotel

Overnatt på ikoniske Ruths Hotel i vakre Skagen hvor natur, kultur og historie smelter sammen i kombinasjon med gastronomi, god service og herlig atmosfære. En unik opplevelse!

Les mer
The outside of Svinkløv Badehotel, a beachside spa hotel in Denmark
Bilde: Niclas Jessen

Svinkløv Hotel

Ønsker du overnatting med sjøutsikt så er Svinkløv et godt valg - et idyllisk badehotell som ligger rett ved vannet og omringet av rå natur. 

Les mer
Insel Livø, Ludtaufnahme, Dänemark
Bilde: Livø Feriecenter

Livø

Dra på oppdagelse på den bilfrie øya Livø - naturens perle i Limfjorden. Her kan du ta livet helt med ro, nyte økologisk mat fra den lokale handelsmannen eller ta en kanotur i flotte omgivelser.

Les mer
Zwei Frauen gehen shoppen in der Altstadt von Aalborg, Dänemark
Bilde: Mette Johnsen

Shopping og hygge i Aalborg

Husk å besøke Nordjyllands hovedstad når du er i området, nemlig sjarmerende Aalborg med fargerike gater, god mat og mange spennende kulturtilbud. 

Les mer
Langoustines from Læsø
Bilde: Ditte Ingemann

Jomfruhummer fra Læsø

Hvis du tar turen til den solrike øya Læsø så bør du smake på en av de mange lokale delikatessene de har å by på - nemlig jomfruhummer - det smaker bare fantastisk og er selvfølgelig best helt fersk!

Les mer

Blokhus

Den aktive feriebyen Blokhus med de ikoniske hvite badehusene ligger rett ut ved Nordeuropas beste badestrender. Rett i nærheten finner man også Fårup Sommerland, Skulpturparken Blokhus og mange andre spennende attraksjoner.  

Les mer

Limfjordsøsters og blåskjell

Østers og blåskjell finnes hovedsakelig i Limfjorden og på østkysten. Du trenger ikke å gå til Michelin-restauranter for å nyte disse spesialitetene: Du kan også samle disse delikatessene selv på østerssafarier hvor du kan spise dem umiddelbart fra bakken.

Les mer

Tophuset - Top Karens Hus

Kaffe med nostalgi? Hvorfor ikke? Top Karens Hus var det første traktørstedet i området, og dateres tilbake til 1912. Her kan du kose deg med kaffe, hjemmebakst eller middag.

Les mer

Kanskje er du også interessert i...

Tanghaus auf der Insel Laeso in Dänemark
Kulturelle opplevelser i Nordjylland
Paar wandert in Moors, im Hintergrund sieht man das Meer, Dänemark
De beste natur- og utendørsopplevelsene
Family with surfboards on the beach at Løkken in North Jutland
Opplevelser for hele familien
Nordjylland

Share your wonders: