LEGOLAND® Billund Resort 2023

LEGOLAND® Billund Resort

Foto: LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort er betegnelsen på alle attraksjonene som er samlet i Billund og omegn. Dette inkluderer LEGOLAND®, LEGO® House, Lalandia® Billund, GIVSKUD ZOO og WOW Park. LEGOLAND® Billund Resort er et eventyr for både store og små - les om høydepunktene her!

Familie ved Ninjago Portal i LEGOLAND®, Billund, Danmark

Bilde:LEGOLAND® Billund Resort

En eventyrverden i miniatyr - LEGOLAND®

LEGOLAND® Billund er Danmarks mest kjente og kjære fornøyelsespark. Her finnes mer en 65 millioner fargerike LEGO® klosser, og dere kan se frem til berg-og-dalbaner som kiler i magen, svømming med pirater og en verden av LEGO® Ninjago, hvor dere kan teste egne ninja-ferdigheter. Dere kan også overnatte på det storslåtte LEGOLAND® Castle Hotel, med 124 eventyrlige rom og prinsesser, helter og ildsprutende drager. Opplev også Battle of the Brick, et riddershow med levende hester og modige riddere.

Les mer om LEGOLAND® her

Mor tar bilde av to barn i LEGO® House

Bilde:LEGO®House

Klossenes hjem - LEGO® House

LEGO® House er et fantastisk opplevelseshus som rommer en hel verden av kreative aktiviteter. Opplev magien bak LEGO® og de verdensberømte klossenes spennende verden av lek og kunnskap. I LEGO® House finner dere mer en 25 millioner klosser, kreative lekeplasser, fantastiske LEGO-modeller og aktiviteter for barn i alle aldre. Mellom all lekingen kan dere kose dere med deilig mat i husets flotte familie- og gourmetrestaurant. 

Les mer om LEGO® House her 

Children playing in water park Lalandia, LEGOLAND Billund Resort

Bilde:Jesper Grønnemark

Vannopplevelser i verdensklasse - Lalandia®

Lalandia® i Billund er Skandinavias største vannland, så her er det duket for masse morro for små og store badehunder! Nyt det tropiske klimaet mens dere suser nedover de gøyale vannskliene, ri på bølgene i bølgebassenget eller slapp av i de varme boblebadene. De modigste kan også prøve den spennende Lalandia Speed Slide, som garantert gir et herlig sus i magen. Lalandia® byr i tillegg på mange andre spennende aktiviteter, som for eksempel klatrevegg, skatehall, samt lekelandet Monky Tonky Land - et koselig og gøyalt paradis for de minste. Her finner dere også flere hyggelige og barnevennlige restauranter, pluss wellness-opplevelser for både små og store. 

Les mer om Lalandia® her

Løve i Givskud Zoo, LEGOLAND Billund Resort

Bilde:Givskud Zoo

Dra på safari - GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO kan hele familien tre inn i dyrenes spennende rike. Stå øye til øye med en stor gorilla, og opplev kriblingen i magen når en mektig løve smyger seg rundt bilen. Dere kan også bli med når de ulike dyrene trenes eller fores, og de små kan slå seg løs i den gøyale lekeparken. Gå heller ikke glipp av den søte brillebjørnen, som for barna kanskje er bedre kjent som den fiktive karakteren Paddington. 

Les mer om GIVSKUD ZOO her

Lek högt upp i trädtopparna på WOW PARK som hör till LEGOLAND Billund Resort

Bilde:LEGOLAND Billund Resort

Lek bland tretoppene - WOW PARK Billund

I den nye WOW PARK venter spennende opplevelser for hele familien, både over og under jorden - og alt sammen i trygge og vakre rammer midt i skogen. Kjenn hvordan det kribler i magen når dere beveger dere mellom tretoppene på gøyale hengebroer, prøv en 40 meter lang akebakke (ja, også om sommeren!), hopp og sprett i de store hoppenettene som er spent ut mellom grenene, og sus avsted i svevebaner. Fra tretoppenes høyder, kan dere komme ned i et underjordisk lekeunivers som frister med mystiske labyrinter og tunneller. I WOW PARK Billund kan dere også teste ut forskjellige vannleker, og hilse på de søte små geitene som bor her. 

Les mer om WOW PARK Billund her

Widerøe fly på rullebane

Reis til Billund med Widerøe

Bilde: Morten Larsen

Mer av LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort består av mer enn fornøyelsesparker - her venter også flotte strender, koselige byer full av spennende vikinghistorie og moderne arkitektur! 

Beach Kids Running

Bilde:Legoland Billund Resort

Opplev strender i verdensklasse

Kort avstand til havet er for mange en avgjørende ingrediens for en fantastisk ferie. LEGOLAND® Billund Resort byr på klart vann, finkornet sand, masse av plass og deilig frisk luft.  Med andre ord alt du trenger for en herlig familieferie. Foretrekker dere en strand som er vindfull og rik på fartsfylte vannaktiviteter, eller en langgrunn strand hvor de små kan boltre seg i ro og mak? Her finner dere til og med urbane strender - perfekt når dere vil kombinere badeliv og byferie. Valgmulighetene er mange, og dere vil garantert finne flere strender i Billund-området som passer akkurat deres behov. 

Les mer om de flotte strendene ved Billund og Kolding

Familie på Bridgewalking i Fredericia, tett på Billund, Danmark

Bilde:LEGOLAND® Billund Resort

Eventyr i høyden - prøv Bridgewalking!

Er dere klare for en helt annerledes (og kanskje litt nervepirrende) opplevelse i sommer? Så spenn fast sikkerhetsselene og bli med den erfarne guiden opp på toppen av den gamle Lillebæltsbroen. Herfra kan dere nyte den spektakulære utsikten over Lillebælt fra fugleperspektiv, og merke vinden i håret på 60 meters høyde. De som er lavere enn 140 cm (eller rett og slett har høydeskrekk), har mulighet for å bli med på et litt mer jordnært eventyr med en marinbiolog under broen. 

Les mer om Bridgewalking her

Koldinghus

Bilde:Legoland Billund Resort

Konge for en dag - Koldinghus

Bli med på en spennende reise tilbake til 1200-tallet og Jyllands siste kongeborg. Koldinghus ble bygget for å vokte grensen mellom kongeriket Danmark og hertugdømmet Slesvik, og i dag kan hele familien gå på historisk oppdagelsesferd i kongenes fotspor. Ta med familien på et eventyr hvor dere kan kle dere som prinser og prinsesser i utkledningsverkstedet, gå i lære ved hoffet hvor de kan bli klokere på hva som var skikk og bruk på 1200-tallet.  

Les mer om Koldinghus her 

Kongernes Jelling

Bilde:Legoland Billund Resort - Kongernes Jelling

En dag med vikinger og klatring

I den koselige lille byen Jelling kan dere reise ennå lenger tilbake i tiden - til dengang vikingene rådet i Danmark. Med et Be Happy Pass får du unike fordeler overalt i LEGOLAND® Billund Resort, inkludert ved besøk i Kongernes Jelling, hvor du kan gå i fotsporene til den legendariske vikingkongen, Blåtann. Kombiner minneverdige vikingopplevelser i sjarmerende Jelling med et besøk til den litt større byen Vejle, hvor du kan svinge deg i klatreparken Gorillapark Vejle og gå på oppdagelsesferd i vitenskaps- og opplevelsessenteret Økolariet.

Les mer om opplevelser i Jelling og Vejle her

LEGOLAND® Billund Resort 2023

Bilde:LEGOLAND® Billund Resort

Be Happy Pass - ett kort, mange fordeler!

Med et Be Happy Pass får du og familien en masse fordeler i LEGOLAND® Billund Resort. Det gir adgang til unike opplevelser og gode rabatter på områdets mange attraksjoner, og til og med på en rekke restauranter og isbarer. Kortet er gratis, og gir deg mulighet til å spare penger i ferien. Print ut og klipp til kortet, eller last det ned direkte på telefonen din. 

Les mer om Be Happy Pass her 

Dette er LEGOLAND® Billund Resort

Få overblikk over hva LEGOLAND® Billund Resort er og inkluderer med kartet under. 

Kart over LEGOLAND Billund Resort 2023

Bilde:LEGOLAND Billund Resort

LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group. ©2022 The LEGO Group.

Lalandia is a registered trademark.