Skagen strand, Denmark

Utendørsopplevelser

Tisvilde strand nord for København er det  perfekte stedet å se solnedgangen fra

Nyt den danske naturen i ditt tempo

Danmarks natur er rik og variert, med grønne skoger, dype daler, lange strender og bratte klinter, så her er det grunnlag for mange små og store naturopplevelser - enten du foretrekker fri utfoldelse på sykkel, surfbrett eller kajakk, eller du bare vil nyte en spasertur i naturens fred og ro. 

Danmarks beste strender

Foto: Robin Skjoldborg

Fantastiske naturopplevelser i Danmark

Danmark er kanskje lite (og flatt), men det betyr ikke at landet ikke er rikt på fantastisk natur som bare venter på å bli utforsket. I samarbeid med Naturstyrelsen har vi samlet 17 av Danmarks vakreste naturperler. Vi håper denne guiden kan gi deg inspirasjon til neste Danmarksferie.

12 populære danske øyer

Danmark passer perfekt hvis du tenker deg på øyhopping i ferien. Her finner du over 400 navngitte øyer (72 bebodde) og massevis av koselige småbåthavner og rolige viker å kaste anker i, men mange av øyene kan du også besøke uten egen båt. Nedenfor finner du noen av de meste populære.

Opplev Danmark fra sykkelsetet

Danmark er et av verdens aller beste sykkelland. Enten du er en topptrent landeveisrytter eller totalt uerfaren vil du kunne finne en rute som er perfekt for deg. Tråkk i vei!

Sykkelferie

Danmark et av verdens aller beste sykkelland, og enten du er en topptrent landeveisrytter eller totalt uerfaren vil du kunne finne en rute som er perfekt for deg. Tråkk i vei!

Sykkelferie med barn

Sykkelferie er spennende for hele familien, også barna. Les vår guide til sykkelferie Danmark!

10 sykkelturer i og rundt København

Guide til 10 herlige opplevelser på sykkel i og rundt København.

Se flere utendørsopplevelser på Instagram