Sommer i Tivoli

Tivoli i København

Tivoli i København har mer enn 4 millioner besøkende hvert år, og er den mest populære attraksjonen i hele Danmark. Tivoli ligger midt i den danske hovedstaden og er mer enn bare en fornøyelsespark. Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske attraksjonene. Opplev vinter, sommer, Halloween og koselig julestemning på Tivoli.

Aktuelt på Tivoli

Tivoli er for øyeblikket stengt, men gå ikke glipp av Påske i Tivoli fra 4.-22. april. I denne perioden er Tivoli pyntet med fargerike påskeegg og nydelige påskeliljer, og i Haven finner du de søteste lam. Lysinstallasjoner og Havnes mange restauranter gjør dessuten påsken til en virkelig flott opplevelse. I tillegg kan du selvfølgelig suse gjennom luften i de mange artige attraksjonene. 

Tivoli er verdens nest eldste fornøyelsespark

Gjør deg klar for en unik opplevelse i København! Tivoli har fascinert barn og voksne siden portene først åpnet i 1843. Det er verdens nest eldste fornøyelsespark og den fantastiske miksen av attraksjoner, restauranter, musikk, kultur og hygge gjør det til en opplevelse for alle aldre. 

Pariserhjul i Tivoli

En eventyrverden midt i København

Når du stiger gjennom porten til Tivoli vandrer du også inn i en verden av eventyr, eksotiske omgivelser og fantastiske karuseller. Tivoli fornyer seg stadig med opplevelser i verdensklasse som passer perfekt for spenningssøkere i alle aldre. Man kan alltid kjenne historiens vingeslag i de vakre omgivelsene og herlige nostalgiske attraksjoner, som berg- og dalbanen av tre fra 1914. Både Hans Christian Andersen og Walt Disney har ruslet rundt på Tivoli for inspirasjon. 

Share this page

Åpningstider
Vinter 1. februar - 24. februar
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24 
                  
Vår/sommer 4. april - 22. september
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24

Halloween 12. oktober - 3. november
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24

Jul og nyttår 17. november - 31. desember
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24
Fyrverkeri på Tivoli

Se Tivolis fantastiske fyrverkeri:

Onsdager kl. 22.45 foran Konsertsalen, 3. mai – 20. september

Lørdager kl. 23.45 fra Konsertsalens tak, 6. mai – 23. september

Finn veien til Tivoli

Det er lett å finne frem til Tivoli, som ligger midt i København i nærheten av Rådhusplassen og rett over gaten fra Københavns Sentralbanestasjon.