Tivoli i København

Tivoli i København har mer enn 4 millioner besøkende hvert år, og er den mest populære attraksjonen i hele Danmark. Tivoli ligger midt i den danske hovedstaden og er mer enn bare en fornøyelsespark. Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske attraksjonene. Opplev vinter, sommer, Halloween og koselig julestemning på Tivoli.

Aktuelt på Tivoli

Gå ikke glipp av Vinter i Tivoli fra 1.-24. februar. I denne perioden er Tivoli pyntet med fortryllende iskrystaller og smilende snømenn. Lysinstallasjoner og Havnes mange restauranter gjør dessuten vintereventyret til en virkelig stor opplevelse. I tillegg kan du selvfølgelig suse gjennom luften i de mange artige attraksjonene. 

Tivoli er verdens nest eldste fornøyelsespark

Gjør deg klar for en unik opplevelse i København! Tivoli har fascinert barn og voksne siden portene først åpnet i 1843. Det er verdens nest eldste fornøyelsespark og den fantastiske miksen av attraksjoner, restauranter, musikk, kultur og hygge gjør det til en opplevelse for alle aldre. 

Jul i tivoli

En eventyrverden midt i København

Når du stiger gjennom porten til Tivoli vandrer du også inn i en verden av eventyr, eksotiske omgivelser og fantastiske karuseller. Tivoli fornyer seg stadig med opplevelser i verdensklasse som passer perfekt for spenningssøkere i alle aldre. Man kan alltid kjenne historiens vingeslag i de vakre omgivelsene og herlige nostalgiske attraksjoner, som berg- og dalbanen av tre fra 1914. Både Hans Christian Andersen og Walt Disney har ruslet rundt på Tivoli for inspirasjon. 

Share this page

Åpningstider
Vinter 1. februar - 24. februar
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24 
                  
Vår/sommer 4. april - 22. september
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24

Halloween 12. oktober - 3. november
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24

Jul og nyttår 17. november - 31. desember
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24
Fyrverkeri på Tivoli

Se Tivolis fantastiske fyrverkeri:

Onsdager kl. 22.45 foran Konsertsalen, 3. mai – 20. september

Lørdager kl. 23.45 fra Konsertsalens tak, 6. mai – 23. september

Finn veien til Tivoli

Det er lett å finne frem til Tivoli, som ligger midt i København i nærheten av Rådhusplassen og rett over gaten fra Københavns Sentralbanestasjon.