Kirkebakken

Bilferie i Danmark

Foto: © Dennis Borup Jakobsen

Med korte avstander så er Danmark et perfekt sted for en opplevelsesrik bilferie - reis fra øst til vest eller fra nord til sør og opplev både strand, by og natur på en og samme tur. Frihet på fire hjul? Hvorfor ikke?

Reis på bilferie rundt i Danmark og opplev mange flotte områder som NordjyllandNordsjælland og Aarhusregionen. Her kan du kjøre kjøre i eget tempo gjennom vakre landeveier, langs idylliske kyststrekninger og stoppe langs veien på hyggelige veiboder. En ferie med full frihet! 

3 naturskjønne bilferier

Sjekk ut disse tre opplevelsesrike bilferiene og book din neste ferie med Sembo nå.

Liste
Kart
Strand Skagen
Bilde: © Anne-Sophie Rosenvinge

En reise gjennom vakre Nordjylland

Opplev vakre Nordjylland på en bilferie fra Skagen og videre til Limfjorden, og avslutt turen i sjarmerende Aalborg. Her kan man oppleve Råbjerg Mile som er nordeuropas største sanddyne, nasjonalparken Thy eller de vakre strendene langs vestkysten som Løkken.

The white cliffs of Møn are located south of Copenhagen
Bilde: Sascha Bendix

Opplev den danske riviera

Ønsker du en variert ferie så er dette turen for deg hvor du vil oppleve storby, den danske riviera, spennende kulturtilbud, vakker natur og langstrakte strender. Her reiser man innom København, Roskilde, Lolland, Nordsjælland og Helsingør.

 

Kjør fra kyst til kyst på Jylland

Denne bilferien tar dere fra Grenå til Randers inkludert kulturhovedstaden Aarhus og idylliske Hvide Sande med langstrakte strender. En god blanding av design, kultur og tid til avslapning.

Utforsk mer av Danmark her

Par på gåtur i solskinnet i Nationalpark Thy
Denmark's wild and beautiful national parks
Toppattraksjoner på Nordsjælland
Løkken
10 av Danmarks fineste badehoteller
Little yellow house in Dragør
Danmarks hyggeligste småbyer