Saltum Strand North Jutland

Camping i Danmark

Foto: Niclas Jessen

Opplev den unike frihetsfølelsen det er å alltid ha mulighet til å dra videre til neste opplevelse. Campingferie i Danmark er ikke bare et rimeligere alternativ, det er også en utmerket måte å komme seg rundt i landet og sikre at man får sett de mest naturskjønne stedene. 

Campingplasser i Danmark

Det finnes ca 570 campingplasser i Danmark, så det avgjørende spørsmålet er egentlig; hvor har du mest lyst å dra? Campingplassene ligger ofte i nydelig natur med nærhet til hav og strender eller skog og enger. I tillegg finnes det også campingplasser i utkanten av både større og mindre byer, hvor du finner gode shoppingmuligheter, restauranter og en rekke attraksjoner. 

Det som alle campingplassene i Danmark har til felles er at standarden generelt sett er høy, med godt vedlikeholdte fasiliteter. 

Familievennlig camping

Å dra på campingferie er et herlig eventyr for hele familien - og de danske campingplassene er veldig barnevennlige. Det er enkelt å finne campingplasser med lekeplasser, svømmebasseng og brede aktivitetstilbud, og en stor hit kan være å slå leir på en campingplass som holder dyr og tilbyr hesteridning. 

Campingplasser med forskjellige tema

For deg som er interessert i aktiviteter som vannsport og turgåing, eller kunne tenkt deg en ferie med spa, har Danmark et stort utvalg tema-campingplasser å velge mellom. Du kan finne ut mer om de forskjellige temaene og hvilke symboler du skal se etter her

Bo i din egen hytte på campingplassen

Hvis du foretrekker å sove i en ekte seng, er det også mulighet for å leie hytte på mange danske campingplasser. Det er flere kategorier; de hvor du tar med eget sengetøy og har tilgang til toaletter og dusjer i området og de med høyere standard og eget bad. Prisene varierer og går opp i høysesongen, men ligger mellom 2500 og 6000 kroner per uke.