skip_to_main_content

Shoppinghovedstaden København

Tid for å oppdatere sommergarderoben! Og hvor er det vel bedre å gjøre det enn i København - en shopping-by i verdensklasse? Uansett om du er en luksusløve som elsker eksklusive motemerker, eller du foretrekker stilren dansk design og trendy vintage, så finner du en butikk for din smak her.

Gourmethovedstaden København

Tid for å skjemme bort smaksløkkene! Og i Skandinavias gourmethovedstad nummer 1 er det rike muligheter for nettopp det - uansett om du craver danske smørbrød eller verdenskjent gourmet. 

Kulturhovedstaden København

Tid for nye opplevelser! Og i pulserende København trenger du aldri å kjede deg. Her kan du nemlig gå på oppdagelse blandt. utallige flotte kunstmuseer, beundre storslåtte severdigheter og få unike kulturelle opplevelser.

Sett seil for sommerferien med DFDS...

Tid for å seile avsted til sommerhygge i København! Reiser du med DFDS til København  blir reisen en del av opplevelsen. Det er lett, det er komfortabelt - og det er hyggelig. Slapp av ombord med mat i særklasse, få en god natts søvn i de lekre lugarene og nyt den koselige stemningen ombord. Er du klar for å sette seil mot København? 

Finn mer ferieinspirasjon på Instagram