København

Deilige København

Reffen

Gå våren i møte i deilige København

Drømmer du om spennende museer, unike shoppingmuligheter og kulinariske opplevelser helt utenom det vanlige? Heldigvis trenger du ikke reise langt for å få drømmen oppfyllt. København er nemlig et mekka for deg som elsker design, kultur og god mat. Og når parkene blomstrer og vårsolen kikker fram er det ingen steder som er bedre å være enn den danske hovedstaden.

Opplev hippe og hyggelige København

København byr på alt fra fantastiske kunstmuseer og historiske severdigheter, til trendy designshopping og gastronomiske opplevelser.

7 uforglemmelige spisesteder i København

Kom og smak på den danske hovedstaden - her finner du noe for enhver smak! Vi guider deg til noen av de mest uforglemmelige restauranter i København.

Shoppinghovedstaden København

København er en shopping-by i verdensklasse! Uansett om du er en luksusløve som elsker eksklusive motemerker, eller du foretrekker stilren dansk design og trendy vintage, så finner du en butikk for din smak her.

Shoppingguide til København

Vi guider deg til shopping i København - fra de mest luksuriøse, internasjonale motemerkene og kjente shoppinggatene, til nye danske designere og trendy second hand-butikker.

Kjøp dansk mote i København

Bli bedre kjent med Danmarks mest kjente motedesignere og klesmerker, samt hvor du kan shoppe dansk mote i København.

Gourmethovedstaden København

Fra danske smørbrød til verdenskjent gourmet! Kom og opplev hvorfor København er Skandinavias gourmethovedstad nummer 1.

Skjem bort deg selv på Michelinrestaurant

På utkikk etter en smakfull opplevelse? Så sjekk ut vår guid til 25 danske Michelin-restauranter som garantert gir deg vann i munnen.

Københavns beste smørbrød

Ingen ferie i København uten danske smørbrød! Vi viser deg både hvor du finner den klassiske versjonen... og den med en moderne tvist.

Kulturhovedstaden København

I København trenger du aldri å kjede deg! Her kan du nemlig gå på oppdagelse blandt. utallige flotte kunstmuseer, beundre storslåtte severdigheter og få unike kulturelle opplevelser.

Københavns beste kunstmuseum

Fyll helgen i København med inspirerende kunst! I København finnes det mange kunstmuseer med opplevelser for enhver smak.

Topp 10 attraksjoner i København

Den danske hovedstaden er full av fantastiske attraksjoner. Les vår topp 10-guide til absolutte må-se i København.

Københavns skjulte perler

København er verdenskjent for Den Lille Havfrue,Tivoli og Amalienborg Slot. Men hvorfor ikke utforske byens mer skjulte perler?

Finn mer ferieinspirasjon på Instagram

Seil avsted med DFDS...

Reiser du med DFDS til København får du en enkel og komfortabel start på ferien din. Her kan du slappe av med mat i særklasse og hyggelig stemningen ombord. Med DFDS blir reisen en del av opplevelsen. 

Foto: Thomas Høyrup Christensen