København
Det er tid for

sommer i København

Reffen

It's time to sail away

Drømmer du om flotte sommerdager, kulinariske opplevelser utenom det vanlige, unike shoppingmuligheter og spennende museer? Nå kan drømmen endelig bli til virkelighet igjen! Seil avsted til sommer i København, og opplev dansk design, kultur og fantastisk mat i Danmarks dejlige hovedstad. 

Opplev hippe og hyggelige København

København byr på alt fra fantastiske kunstmuseer og historiske severdigheter, til trendy designshopping og gastronomiske opplevelser.

7 uforglemmelige spisesteder i København

Kom og smak på den danske hovedstaden - her finner du noe for enhver smak! Vi guider deg til noen av de mest uforglemmelige restauranter i København.

Unike sommertilbud i København

På tide at noen andre rer opp senga? Se våre fantastiske spesialtilbud på overnattingsmuligheter, kulturtilbud og transport  i København.

Arp-Hansen Hotel Group

Book en miniferie for hele familien fra 1.090 DKK.

Copenhagen Marriott Hotel

Spar 25% og få en gratis frokost når du booker hos Copenhagen Marriott før 30.september. Gratis kansellering.

Scandic Falkoner Hotel

Book nå fra 995 DKK per natt, inkludert frokost. Gratis kansellering.

Villa Copenhagen

Bo hos oss mellom 1. juli og 30. september for kun 1295 DKK per natt, inkludert frokost. Du får også gratis inngang i Tivoli og adgang til vår oppvarm...

Radisson Collection Royal

Spar opp til 25% på opphold før 31. august. Book her.

Danhostel Copenhagen City

Spar opp til 25% på ferie i København i sommer.

Tivoli

Kjøp inngang og billett til ubegrenset antall fornøyelser på nett og spar 10%.

ZOO

Kom og hils på de søte pandaene! Spar 50 % når du kjøper sommerbillett.

Metro

Utforsk København som de lokale. Byens moderne og praktiske Metro tar deg med rundt i København 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette er uten tvil ...

Shoppinghovedstaden København

Tid for å oppdatere sommergarderoben! Og hvor er det vel bedre å gjøre det enn i København - en shopping-by i verdensklasse? Uansett om du er en luksusløve som elsker eksklusive motemerker, eller du foretrekker stilren dansk design og trendy vintage, så finner du en butikk for din smak her.

Shoppingguide til København

Vi guider deg til shopping i København - fra de mest luksuriøse, internasjonale motemerkene og kjente shoppinggatene, til nye danske designere og trendy second hand-butikker.

Kjøp dansk mote i København

Bli bedre kjent med Danmarks mest kjente motedesignere og klesmerker, samt hvor du kan shoppe dansk mote i København.

Gourmethovedstaden København

Tid for å skjemme bort smaksløkkene! Og i Skandinavias gourmethovedstad nummer 1 er det rike muligheter for nettopp det - uansett om du craver danske smørbrød eller verdenskjent gourmet. 

Skjem bort deg selv på Michelinrestaurant

På utkikk etter en smakfull opplevelse? Så sjekk ut vår guid til 25 danske Michelin-restauranter som garantert gir deg vann i munnen.

Københavns beste smørbrød

Ingen ferie i København uten danske smørbrød! Vi viser deg både hvor du finner den klassiske versjonen... og den med en moderne tvist.

Kulturhovedstaden København

Tid for nye opplevelser! Og i pulserende København trenger du aldri å kjede deg. Her kan du nemlig gå på oppdagelse blandt. utallige flotte kunstmuseer, beundre storslåtte severdigheter og få unike kulturelle opplevelser.

Københavns beste kunstmuseum

Fyll helgen i København med inspirerende kunst! I København finnes det mange kunstmuseer med opplevelser for enhver smak.

Topp 10 attraksjoner i København

Den danske hovedstaden er full av fantastiske attraksjoner. Les vår topp 10-guide til absolutte må-se i København.

Københavns skjulte perler

København er verdenskjent for Den Lille Havfrue,Tivoli og Amalienborg Slot. Men hvorfor ikke utforske byens mer skjulte perler?

Sett seil for sommerferien med DFDS...

Tid for å seile avsted til sommerhygge i København! Reiser du med DFDS til København  blir reisen en del av opplevelsen. Det er lett, det er komfortabelt - og det er hyggelig. Slapp av ombord med mat i særklasse, få en god natts søvn i de lekre lugarene og nyt den koselige stemningen ombord. Er du klar for å sette seil mot København? 

Til København med DFDS

Foto: Thomas Høyrup Christensen

Finn mer ferieinspirasjon på Instagram

Reis trygt i Danmark

Her kan du finne nyttige links og informasjon om betingelser for innreise og opphold:

 

https://www.visitdenmark.no/danmark/planlegg-reisen/coronavirus