VisitDenmark
noma is a world-renowned michelin-starred resaturant in Copenhagen

noma - Verdens beste restaurant 4 ganger!

Det er ikke lett å få et bort på verdens beste restaurant i 2010, 2011, 2012 og 2014 (og den tredje beste i 2015). Er du tidlig ute kan du allikevel se frem til en matopplevelse helt utenom det vanlige.

noma copenhagen

Verdens beste restaurant?

Noma åpnet igjen i februar 2018 med ny meny i nytt lokale, og jobber på spreng for å gjenvinne de to Michelin-stjernene de misten da de stengte for å starte på nytt. Superkokken René Redzepi er fortsatt kjøkkensjef, og tar med seg erfaring fra flere av verdens beste restraunter. Restauranten har tidligere blitt kåret til verdens beste hele 4 ganger, så forventningene er ikke akkurat lave. 

noma copenhagen

René Redzepi

Bak roret på kjøkkenet står superkokken René Redzepi, som har erfaring fra en rekke gourmetrestauranter i og utenfor Danmark. René er i dag en av Danmarks mest kjente personligheter, og ble i 2012 også kåret til en av verdens 100 mest inflytelsesrike personer av Time Magazine. 

noma copenhagen
noma

Nordiske spesialiteter 

På menyen står nordiske spesialiteter som tang fra Island, dyphavskrabber fra Færøyene, lam og moskusokse fra Grønland og krydderurter som bregneskudd og skogssyre fra de danske skogene. Olivenoljen er  erstattet med god dansk kaldpresset rapsolje. Her kan du nyte smaken av det nye nordiske kjøkken for alt det er verdt, så følg med på hjemmesiden for å holde deg oppdatert på de sesongbaserte menyene. Det er rift om plassene på en av verdens beste restauranter.

Flere kulinariske opplevelser her!

Bib Gourmand restauranter i Danmark
Du finder Bib Gourmand restauranten, Kødbyens Fiskebar, i København.
Danmarks Michelinrestauranter 2020
Michelin restaurant Alouette in Copenhagen
De beste smørbrødene i København
Traditional Danish food smørrebrød at aamans deli in copenhagen, Denmark
5 cocktailbarer i København
Brønnum Bar in central Copenhagen