Paar am Badesteg von Nysted auf der Dänischen Ostseeinsel Lolland

11 spektakulære spaopplevelser i Danmark

Foto: Robin Skjoldborg

Skjem bort deg selv med en luksuriøs spaopplevelse i Danmark. Fra hydroterapi og massasje til rødvinsbad (ja, du leste riktig) og saunahygge - disse danske spaene kan friste med vidunderlig wellness du aldri glemmer.

 

 

Liste
Kart
Aire spa in Carlsberg Byen, Copenhagen, Denmark
Bilde: Aire Spa Copenhagen

AIRE Ancient Baths, København

I Carlsberg gamle fabriksområde fra 1880-tallet, Carlsberg Byen, finner du noe så unikt som et underjordisk spa. De luksuriøse lokalene leder tankene hen på antikke romerske bad, og her kan du skjemme bort deg selv med både massasje, saltterapi fra Himalaya og seks termiske bad. Du kan også slappe av i de mange dampbadene eller nyte en deilig saltpeeling.  

The spa pool at Hotel Alsik in Sønderborg
Bilde: Hotel Alsik, Sønderborg

Alsik Nordisk Spa & Wellness, Sønderborg

Danmarks største spa kan lokke med mer enn 60 forskjellige spa- og velværeopplevelser - alt sammen inspirert av den vakre nordiske naturen - og det unike lyset som hersker her oppe i Nord. Lukk øynene og drøm deg vekk til øde skoger og dype innsjøer - mens du nyter de eldgamle nordiske baderitualene med den unike kombinasjonen av vann, varme og kulde. Og glem heller ikke å prøve de nye og innovative spa- og velværebehandlinger.

Amazing Space på Hotel d'Angleterre, København

Denne velværsoasen ligger i det historiske Hotel d'Angleterre i hjertet av København, så en mer fornem spa-behandling finner du ikke. Her kan du slappe av i det fredfylte spaområdet, som har et stort basseng, et avslapningsrom og et fullt utstyrt treningsstudio. Inspirasjon er hentet fra asiatiske spa-tradisjoner og mikset med et snev av nordisk magi. Det er gratis for hotellets gjester å bruke spaområdet, men du kan også bestille behandlinger selv om du ikke bor på hotellet. 

A couple enjoying the hot tub and sauna at CopenHot in Copenhagen
Bilde: @lammaigal

CopenHot, København

Hvis du er ute etter en spaopplevelse utenom det vanlige, skal du prøve CopenHot. Cruis rundt på Københavns kanaler i din helt privat boblebad-båt, mens du nyter den eksepsjonelle utsikten over byens severdigheter. Du kan også skjemme bort deg selv med et varmende boblebad på Refshæløen, hvor du også kan kose deg i de flotte badstuene ved vannkanten - etter en forfriskende dukkert i havnen. 

The jagged roof of the great northern spa in Fyn
Bilde: @michaelkragelund

Great Northern Spa, Kerteminde

Hvorfor ikke kombinere vakker arkitektur med idyllisk natur og en spopplevelse du nok sjelden glemmer? The Great Northern Spa i Kerteminde på Fyn er det perfekte sted for deg som ønsker indre fred og avslapping. Og du får en arkitektonisk opplevelse med på kjøpet! Du kan bestille tid til behandling tre ganger om dagen, og du finner garantert en spa-pakke som passer nettopp deg. 

A view of the indoor pool at the luxury Kokkedahl Slot Copenhagen spa in Horsholm, Denmark
Bilde: Eustaquio Santimano

Kokkedal Slot Spa, Hørsholm

Vakkert til ved kysten i Hørsholm, rett utenfor København, ligger dette luksuriøse spaet som tilbyr behandlinger og en spaopplevelse for både hotellets gjester og andre. Gi deg selv en skikkelig luksusdag med avslappende wellness og deilige behandlinger. Du kan til og med reservere hele spaområdet for en intim og romantisk spanatt med din kjære. I tillegg til et flott basseng og en skjønn badstue, har Kokkedal Slot også Danmarks eneste SensorySky-dusjer.

A lady relaxes in the spa kurbadet by Ilse Jacobsen in Hornbæk, North Zealand, Denmark
Bilde: VisitNordsjælland

Kurbadet by Ilse Jakobsen, Hornbæk

50 km nord for København finner du den vakre, nordsjællandske kystbyen Hornbæk. Her kan du skjemme bort deg selv med et eksklusivt opphold på Ilse Jacobsens skjønne kurbad, som tilbyr ren avslapping og selvpleie. Spaet har to oppvarmede bassenger - et stort utendørsbasseng og et mindre innendørsbasseng, pluss flere lekre spabehandlinger for både tenåringer, par og familier.

The church tower at Læsø kur, a spa on the island of Læsø, Denmark
Bilde: Læsø turistbureau

Læsø Kur, Læsø

Du får ikke en mer autentisk dansk spaopplevelse enn dette! På den idylliske øyen Læsø midt i Kattegat finner du nemlig dette skjønne spaet - i en gammel kirke. Lasø er kjent for sin vakre kystnatur og gamle saltsyltingstradisjoner, og det aromatiske Læsø Salt inngår selvfølgelig i spabehandlingen - i tillegg til helsefremmende leire og alger fra havet rundt Læsø.

Marienlyst Strandhotel, Helsingør

Unn deg selv en uforglemmelig spadag på lekre Marienlys Strandhotel i historiske Helsingør. Dette må være en av Danmarks aller vakreste spa, og beliggenheten er virkelig uslåelig. Strandhotellet har mer enn 20 forskjellige spafasiliteter og avslappende opplevelser - både inne og ute. Her finner du både boblebad, badstuer med direkte adgang til havet, saltterapi, yoga, fitness, pluss en skjønn terasse hvor du kan nyte den vakre utsikten over horisonten fra det lekre, oppvarmede bassenget. 

A massage at Nimat spa in Copenhagen, Denmark
Bilde: Wonderful Copenhagen

Ni'mat Spa, København

Ni'mat Spa ligger på Hotel Kong Arthur i sentrum av København, og er inspirert av asiatiske spatradisjoner. De tilbyr en rekke luksuriøse behandlinger - fra massasje med varme steiner til aromadampbad - i virkelig luksuriøse og avslappende omgivelser. Så her er det bare å senke skuldrene og gjøre seg klar til å nyte!

The Sauna at North Shore Surf in Løkken, North Jutland
Bilde: @espensakariassen

North Shore Surf, Løkken

Natur og nytelse i étt! På North Shore Surf i vakre Løkken kan du både nyte late dager i villmarksbad og badstue, og oppleve vill og vakker dansk kystnatur. Både badstuen og villmakrsbadet har en fantastisk utsikt over stranden og havet, og et opphold her er den perfekt avslutningen på en aktiv dag i den nordjyske naturen. 

Ta deg tid til mer selvpleie

Fra natur til yoga - vi har mange tips til hvordan du får den avslappende ferien du fortjener. 

Unika saker att se och göra på Fyn
Hvorfor feriere på Badehotell?
Hopp i havet - også om vinteren!
Fantastiske naturopplevelser
Efterår natur
Avkobling