Den danske kakekalenderen
Uansett anledning så er det en kake til det!
Bursdagsfeiring: Det er tid for å spise en kagemand eller en kagekone (en kake formet som en mann eller kvinne) eller hvis du er over 10 år, en lagvis kake med krem imellom og bær på toppen.
Jul: Forbered deg for en kakefest med smørkaker, kanel- og kardemommekaker, brunkager, vaniljekranse og mye mer.
Nyttårsaften: På nyttårsaften har vi som tradisjon å spise kransekake.
Februar: Syv uker før påske så feirer vi Fastelavn hvor alle bakerier og matbutikker fylles opp med fastelavnboller i slags varianter.
St. Bededag: Den fjerde fredagen etter påske så feirer Danmark 'Den store bededag' ved å bake hveteboller kalt varme hveder. Man kan få tak i de overalt eller lage de selv, og de er best når de er varme.
Sommer: Om sommeren så er danske jordbær full av smak så det feires med å lage jordbærkage toppet med ferske jordbær.