Sort sol ved Vadehavet nasjonalpark

Sønderjylland

Vikinger ved Ribe VikingeCenter

Sønderjylland

Tar du ferien i Sønderjylland kan du oppleve et landskap med grønne marker og daler, skoger og fjorder, og flate sletter som setter sitt karakteristiske preg på regionen. Sønderjylland er grenser til Tyskland, og det kommer tydelig frem i både tradisjoner og arkitektur. I Sønderdjylland venter enestående opplevelser for både store og små. La dere begeistre og bevege av det brusende havet, de åpne viddene, de eventyrlige skogene og fjordenes rolige bølgeskvulp.

LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort byr på spennende aktiviteter, som LEGOLAND®, LEGO® House, badelandet Lalandia® og GIVSKUD ZOO, og det er i tillegg kort avstand til byer, livlige strender, hvalsafari og slott. LEGOLAND® Billund Resort er et eventyr for både store og små - les om høydepunktene her!

De 8 beste opplevelsene på Sønderjylland

Sønderjylland er  et område fullt av spennende historie og fantastisk natur. Besøk Danmarks eldste by, Ribe, opplev fenomenet "sort sol" i nasjonalparken Vadehavet og prøv et ekte sønderjyskt kakebord. Vi guider deg til det du bør se og gjøre i Sønderjylland.

Levende kultur og historie

Utforsk Ribe - Danmarks eldste by

Ribe er et must når du ferierer på Sønderjylland. Ribe er Danmarks eldste by og sjarmerer besøkende med sine svingete gater og den imponerende katedralen. Byen ligger også i nærheten av andre opplevelser, som Vadehavet nasjonalpark.

Middelalderridning i Sønderborg

Ved slottet i Sønderborg gir ryttere, iført flotte drakter fra middelalderen, gratisoppvisninger for deg og din familie.

Trapholt Museum

Danmarks eneste museum hvor du kan se både billedkunst, håndverk, design og møbeldesign.

Unike naturopplevelser i Sønderjylland

Naturens underverk i Vadehavet Nasjonalpark

Sort sol

Vandre på Hærvejen