Heartland Festival på Egeskov slott

Eventyrøya Fyn

Drømmeferie på Fyn

Bli med på eventyr til frodige Fyn - den vakre øya som har alt du trenger for en ekte drømmeferie! Her finner du hele 127 majestetiske slott og herregårder, over 100 andre nærliggende øyer, vakre sandstrender og dype bukter, og et stort utvalg av velsmakende og lokalproduserte delikatesser. Eventyret starter her! 

Utforsk eventyrøya Fyn

Oppdag alt det eventyrlige Fyn har å by på! Her finner du idyllisk natur og duvende strender, romantiske småbyer, magiske slott og fantastisk historie.

9 unike opplevelser på Fyn

På Fyn venter opplevelser utenom det vanlige - fra slottsvandring og besøk i H. C. Andersens barndomshjem, til velsmakende street food og heseblesende bridgewalking.

Eventyrbyen Odense

Foto: VisitOdense

Et mangfoldig øyrike

Det fynske øyrike er mangfoldig, og byr på unike opplevelser både til lands og til vanns. Her kan du dra på en uforglemmelig øyhopping i Det Sydfynske Øhav og senke skuldrene på en øde øy, følge en av de mange gå- og sykkelrutene gjennom vakker kystnatur, eller besøke sjarmerende småbyer og koselige havner, og smake på fynske spesialiteter. 

Dra på øyhopping på Fyn

Drømmer du om blått hav så langt øyet kan se, idylliske øyer og uberørt natur? Så er Fyn stedet for deg. Her kan du nyte det gode øy-livet til lyden av bølgeskvulp og måkeskrik, og oppleve ekte fynsk landsbyidyll.

Spis godt på Fyn

Fyn er en frodig øy som byr på massevis av lekre delikatesser. Her kan du meske deg med lokaldyrkede råvarer, nyte nyrøyket fisk rett fra røykeriet, og smake på lokale spesialiteter på Fyns mange gode restauranter.

Finn mer inspirasjon til Fyn-ferien på Instagram

Flere fantastiske opplevelser på Fyn

Hvor finner du både majestetiske slott, historiske småbyer, gourmetmat laget på lokale råvarer, skjønn skjærgårdsnatur og idylliske sykkelruter som snor seg gjennom grønne skoger og vakre kyster? På Fyn, selvfølgelig...

5 må-se slott på Fyn

Med hele 127 fantastiske slott kan det være vanskelig å velge. Men her får du listen over de 5 mest fascinerende slottene og herregårdene på Fyn.

Øyhopping i Fyns skjærgård

Oppdag Fyns vakre skjærgård med hele 100 øyer. Her hersker det en helt unik ro som innbyr til late dager i solen, fjernt fra hverdagens stress.

Sykkeløya Fyn

Reis på sykkelferie til Fyn! Med over 1200 km skiltede sykkelruter er dette den perfekte sykkeløy. Du kan til og med dra på øyhopping med sykkel!

Smaken av Fyn

Foto: Visitfyn