Fika i Köpenhamn

Kafeguide: Københavns beste kafeer

Foto: © Malin Poppy Darcy Mörner

Ingen storbyferie uten kaffepauser! Her finner du noen av Københavns beste kafeer, hvor du kan nyte en kopp kaffe med noe søtt til mens du slapper av mellom shopping og sightseeing. Fra den klassiske til den trendy, her finnes noe for enhver smak.

Liste
Kart

En klassisk kaffepause hos Conditori La Glace

Conditori La Glace er Københavns eldste konditori og har foret Københavnerne med bakverk på samme adresse siden 1870. På La Glace får du en klassisk kaféopplevelse i vakre lokaler med mahogni, glass, messing og fantastiske bakverk.

Les mer
The American Pie Company
Bilde: Erin Chapman & Scandanavian Standard

Ekte pai hos The American Pie Company

The American Pie Company er det eneste stedet i København som serverer ekte amerikansk søt "pie". Kaféen ligger i koselige Skindergade i det gamle kvartalet midt i København og er en perfekt stopp på en shoppingtur.

Les mer

Bakfull-burger på The Union Kitchen

Like rundt hjørnet fra Nyhavn finner du The Union Kitchen. Her får du både frokost, lunsj og middag - eller kanskje en drink før du tar deg videre ut i Københavns natteliv. Dagen der på kan du dessuten komme tilbake for en "hangover burger".

Les mer

Føl deg som hjemme hos The Living Room

The Living Room på Larsbjørnsstræde lever virkelig opp til navnet. Det er det perfekte stedet for å finne dansk hygge på en kald, regnfull dag. Slå deg ned i en komfortabel lenestol eller i en sofakrok med et teppe og noe varmt å drikke.

Les mer
Bertels Salon in Copenhagen
Bilde: Bertels PR Photo

Utsøkt ostekake på Bertels Salon

Midt i København finnes det en liten flekk av himmelen for den som liker ostekake. På Bertels Salon kan det bli vanskelig å velge mellom alle variantene av den populære kaka (hva med lemon meringue, Oreo eller vanilje?)

Les mer

Søt nostalgi hos Granola

Granola er en populær kafe på Værnedamsvej med en nostalgisk touch. Her får du god kaffe, is og milkshakes. Mange kommer også hit  for Granolas deilige frokost og brunch. Hva med avokadotoast, pannekaker eller chiagrøt?

Les mer
Next Door Café. Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center
Bilde: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Hjemmekoselig på Next Door Café

Next Door Café på Larsbjørnstræde er perfekt for en kopp kaffe i et avslappet miljø. är perfekt för en kopp kaffe i en avslappnad miljö. Kafeen drives av Skyler og Klaus som bokstavelig talt bor "next door" og kaféen er nesten en forlengelse deres stue, noe som kommer tydelig frem i den hjemmekoselige innredningen.

Les mer
Torvehallerne vegetable market in Copenhagen
Bilde: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Valgets kval i Torvhallene

Om du ikke helt vet hva du har lyst på kan du ta en tur forbi Torvhallene, Københavns trendy mathall rett ved Nørreport stasjon. Her finner du bakverk, god kaffe og mer mettende alternativer som smørbrød, gode oster og tapas.

Les mer

Før du surfer videre...sjekk ut det her!

Nørrebro, Copenhagen
På oppdagelsesreise i Københavns bydeler
Du finder Bib Gourmand restauranten, Kødbyens Fiskebar, i København.
Bib Gourmand restauranter i Danmark
Copenhagen sunset
10 skjulte perler i København
Tradisjonelle danske smørrebrød hos aamans deli i København, Danmark
De beste smørrebrødene i København
bartender mikser cocktails ved baren Lidkoeb i København, Danmark
5 cocktailbarer i København
Dansk designbutikk Hay House i København
Shopping i København