VisitDenmark
Tivoli

Tivoli i København

Tivoli i København har mer enn 4 millioner besøkende hvert år, og er Danmarks mest populære attraksjon. Tivoli ligger midt i den danske hovedstaden og er mer enn bare en fornøyelsespark. Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske karusellene.

Tivoli åpner igjen den 31. januar

Nå er det ikke lenge til Tivoli igjen slår dørene opp for den klassiske vintersesongen. Den 31. januar kan du for tredje år i rad oppleve en magisk vinterverden midt i hjerte av København. Tre inn i et gnistrende vakkert vinterlandskap full av fantastiske opplevelser og spennende vinteraktiviteter for hele familien. Du kan stå på skøyter på den stemningsfulle banen foran restauranten Nimb, hvor interaktiv belysning følger skøytene dine over isen. Test også ut den nye berg-og-dalbanen, Mælkevejen, som tar deg på hele tre runder i svimlende 17 meters høyde. Det er selvfølgelig noe for de aller minste også - som kan kose seg i den 15 meter høye igloen, Pingonesien.

Julmarknaden på Tivoli

Opplev vintermagien i Tivoli

Visste du at Tivoli i København er verdens nest eldste fornøyelsespark? Tivoli har fascinert barn og voksne siden portene først åpnet i 1843, og byr på noen helt magiske opplevelser for hele familien. Kom og opplev den unike stemningen, og se selv hvordan den fantastiske miksen av attraksjoner, restauranter, musikk, kultur og hygge gjør Tivoli til en opplevelse for gjester i alle aldre.

En eventyrverden midt i København

Når du stiger gjennom porten til Tivoli vandrer du også inn i en verden av eventyr, eksotiske omgivelser og fantastiske karuseller. Tivoli fornyer seg stadig med opplevelser i verdensklasse som passer perfekt for spenningssøkere i alle aldre. Man kan alltid kjenne historiens vingeslag i de vakre omgivelsene og herlige nostalgiske attraksjoner, som berg- og dalbanen av tre fra 1914. Både Hans Christian Andersen og Walt Disney har ruslet rundt på Tivoli for inspirasjon. 

Tivoli

Barnas Tivoli

Barn elsker Tivoli. Fornøyelsesparken har noe for alle aldre og interesser. Våghalsene kan hoppe på spennende attraksjoner som Aquila og Demonen, og de litt mindre, og mer forsiktige, kan se frem til dragebåter, veteranbiler, klassiske karuseller og en fargerik eventyrverden i Den Flyvende Kofferten. En annen populær aktivitet for hele familien er å se Tivolis egen ungdomsgarde spille og marsjere i sine fine uniformer - en perfekt miniatyr av dronningens garde.

 

Spis godt i Tivoli Food Hall

I direkte tilknytning til fornøyelsesparken ligger Tivoli Food Hall med sine 16 restauranter, flere matbutikker og en felles spisestue. Her finner du blant annet Vapiano, Espresso House og Sticks 'n' Sushi. Tivoli Food Hall er åpen hele uken, hele året rundt.

The parade is a popular event at Tivoli

Musikk og kultur i Tivoli

Om sommeren kan du nyte live-konserter hver dag fra Tivolis ulike scener, og det enorme programmet har noe for enhver smak. Her kan du gå til for eksempel onsdagsjazz, fredagsrock eller klassiske konserter med både danske og internasjonale navn. Du kan til og med se pantomimeteater og balletforestillinger med kostymer og scenografi designet av den danske Dronningen.

Tivolis forskjellige sesonger

Tivolis hovedsesong varer fra april til september, men Tivolis magi kan oppleves hele året rundt. I oktober forvandles fornøyelsesparken til en (u)hyggelig verden av gresskar, spindelvev, hekser og spøkelser, når små og store inviteres til Halloween i Tivoli. I midten av november starter julesesongen med et av Nordens beste julemarked - fullt av gløgg, julegodt og masse hygge. Vintersesongen byr også på aktive opplevelser som skøytetur på den fantastiske skøytebanen foran Nimb.

Kart

Åpne i Google Maps
Adresse

Vesterbrogade 3

1630 København

Koordinater

Lengdegrad: 12.568445

Breddegrad: 55.673692

Oppdag mer her!

Topp attraksjoner for barn i København
Take an ice cream break in lovely Nyhavn
Københavns mest besøkte attraksjoner
Rundetårn in Copenhagen
Sykkelferie med barn
Kids biking in Mols Bjerge National Park, Djursland
På oppdagelsesreise i Københavns bydeler
Nørrebro, Copenhagen
Feriesenter - perfekt for familieferien
Familie vor Sommerhaus in Dänemark
Københavns beste strender og havnebad
Havnebadet Islands Brygge, København