Tivoli Copenhagen

Tivoli i København

Tivoli i København har mer enn 4 millioner besøkende hvert år, og er Danmarks mest populære attraksjon. Tivoli ligger midt i den danske hovedstaden og er mer enn bare en fornøyelsespark. Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske karusellene.

Aktuelt på Tivoli

Pyntet med massevis av fargerike blomster, er Sommer i Tivoli åpent frem til 22. september. I denne perioden arrangeres det hver fredag konserter som er inkludet i inngangen og hver lørdag kl. 23:45 kan du se utrolig fyrverkerishow. I tillegg kan du selvfølgelig suse gjennom luften i de mange artige karrusellene, og lysinstallasjoner og Havnes mange restauranter gjør dessuten sommeren til en virkelig flott opplevelse.

Tivoli er verdens nest eldste fornøyelsespark

Gjør deg klar for en unik opplevelse i København! Tivoli har fascinert barn og voksne siden portene først åpnet i 1843. Det er verdens nest eldste fornøyelsespark og den fantastiske miksen av attraksjoner, restauranter, musikk, kultur og hygge gjør det til en opplevelse for alle aldre. 

En eventyrverden midt i København

Når du stiger gjennom porten til Tivoli vandrer du også inn i en verden av eventyr, eksotiske omgivelser og fantastiske karuseller. Tivoli fornyer seg stadig med opplevelser i verdensklasse som passer perfekt for spenningssøkere i alle aldre. Man kan alltid kjenne historiens vingeslag i de vakre omgivelsene og herlige nostalgiske attraksjoner, som berg- og dalbanen av tre fra 1914. Både Hans Christian Andersen og Walt Disney har ruslet rundt på Tivoli for inspirasjon. 

Barnas Tivoli

Barn elsker Tivoli. Fornøyelsesparken har noe for alle aldre og interesser. Våghalsene kan hoppe på spennende attraksjoner som Aquila og Demonen, og de litt mindre, og mer forsiktige, kan se frem til dragebåter, veteranbiler, klassiske karuseller og en fargerik eventyrverden i Den Flyvende Kofferten. En annen populær aktivitet for hele familien er å se Tivolis egen ungdomsgarde spille og marsjere i sine fine uniformer - en perfekt miniatyr av dronningens garde. 

Spis godt i Tivoli Food Hall

I direkte tilknytning til fornøyelsesparken ligger Tivoli Food Hall med sine 16 restauranter, flere matbutikker og en felles spisestue. Her finner du blant annet Vapiano, Espresso House og Sticks 'n' Sushi. Tivoli Food Hall er åpen hele uken, hele året rundt.

Musikk på Tivoli 2018

Hver dag hele sommeren er det live musikk på Tivolis scener, og det fantastiske programmet byr på noe for alle. Gå for eksempel på fredagsrock eller klassisk konsert og se artister som  Blondage, Benal, Lord Siva, Soleima og mange flere. 

Tivoli´s ulike sesonger

Tivolis hovedsesong er fra april til september, men du kan også besøke Københavns Tivoli andre tider på året. Om høsten forandres tivoli til en Halloween-verden av gresskar, hekser og spøkelser, og i midten av november åpnes det for jul- og nyttårsfeiring. Alle attraksjoner er åpne både under Halloween og i julen. I disse ukene kan du oppleve spesielle forestillinger, fyrverkeri og prøvesmake de forskjellige bodenes spesialiteter. Julemarkedet er et av Skandinavias beste, og begge høytidene er perfekte for hele familien.