VisitDenmark
Julmarknaden vid Højbro Plads precis vid Strøget.

Københavns koseligste julemarkeder

Jul i København i noe helt spesielt, når hele byen er pyntet med julelys og lukten av gløgg og julebaks fyller gatene. Få ting er koseligere enn å rusle fra julemarked til julemarked og bare suge inn førjulsstemningen, og det mange koselige julemarkeder i København å velge mellom. 

Tivoli är ett magiskt vinterland under julsäsongen.

Jul i Tivoli

Tradisjon tro er Tivoli i førjulstiden utsmykket med magiske julelys og full av koselige juleboder. Her kan du få deilig dansk julemat, godteri, varm drikke, kjøpe fantastisk julepynt og julegaver - og nyte julestemning i lange baner. Julen i Tivoli feires fra midten av november og hele desember med lys, nisser, juletrær og Lucia-tog. Les mer om julen i Tivoli her.

Christianias Julemarked

Københavns eldste og nok mest annerledes julemarked finner du i Den Grå Hal på fristaden Christiania. Her kan du oppleve alternativ julehygge med livemusikk og mer enn 100 boder fra hele verden i den stemningsfulle gamle hallen fra 1851. Du kan lese mer om Christianias julemarked her.

 

H.C. Andersens julemarked

Hver førjulstid forvandles de brosteinsbelagte gatene ved Kongens Nytorv til et eventyrlig julemarked, når H. C. Andersens julemarked går av stablen. Markedet er en av Københavns juleklassikere, og i hele førjulstiden kan du kose deg med ekte dansk julestemning i de historiske omgivelsene. Du kan lese mer om julemarkedet her

H.C. ANDERSENS JULEMARKED ER DESSVERRE AVLYST PGA. COVID-19

Gå på julmarknad i klassiska Nyhavn i Köpenhamn.

Julemarked på Kongens Nytorv

I selveste hjertet av København finner du julemarkedet på Kongens Nytorv. Ta en pause fra shoppingturen på Strøget og nyt julestemningen og den fantastiske julepynten på Hotel D’Angleterres og Magasin Du Nord. Her kan du kjøpe julegaver til venner og familie, mens du nyter danske julekaker og en kopp varm gløgg ved den julepyntede kanalen. Les mer om julemarkedet på Kongens Nytorv her.

Weihnachtsäpfel, Dänemark

Julemarked på Højbro Plads

I førjulstiden forvandles Højbro Plads midt i Indre By til et sant juleland med funklende julelys, juletrær, reinsdyr og julenisser - med andre ord alt som hører med. Her kan varme deg på en kopp rykende varm gløgg, og kose deg med tyske julekaker og italienske oster, pølser, sjokolade - og selfølgelig de klassiske danske "æbleskiver". Julemarkedet er også det perfekte stedet for julegaveshopping. Les mer om julemarkedet på Højbro Plads her.

HØJBRO PLADS JULEMARKED ER DESSVERRE AVLYST PGA. COVID-19

Jul på världens äldsta nöjespark, Bakken.

Jul på Bakken

Rett nord for København ligger Klampenborg, og her finner du et av de aller koseligste julemarkeder i København. Midt inne i en koselig skog ligger verdens eldste fornøyelsespark, Bakken, som hver førjulstid pyntes opp med funklende lys og røde nisser, og byr på ekte julestemning i skogen. Her kan du kjøpe lekkert godteri og andre delikatesser, og kose deg med alskens julesnacks. Les mer om Jul på Bakken her.

Finn mer inspirasjon til jul i Danmark her

Kom i julestemning på Danmarks beste julemarkeder
Julmarknaden på Tivoli
Dansk julehygge kurerer stress
Tivoli är ett magiskt vinterland under julsäsongen.
Julemat på dansk vis
"Julefrokost", Weihnachtsessen im Restaurant Kronborg in Kopenhagen
Slik feires julen i Danmark
Traditional Danish Christmas decorations, the Christmas heart