Legoland Billund Resort Map

LEGOLAND® Billund Resort

Foto: Legoland Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort byr på spennende aktiviteter, som LEGOLAND®, LEGO® House, badelandet Lalandia® og GIVSKUD ZOO, og det er i tillegg kort avstand til byer, livlige strender, hvalsafari og slott. LEGOLAND® Billund Resort er et eventyr for både store og små - les om høydepunktene her!

En eventyrverden i miniatyr - LEGOLAND®

LEGOLAND® Billund er Danmarks mest kjente fornøyelsespark. Her finnes mer en 65 millioner fargerike LEGO® klosser, og dere kan se frem til berg-og-dalbaner som kiler i magen, svømming med pirater og en verden av LEGO® Ninjago, hvor dere kan teste egne ninja-ferdigheter. Nytt av året er det storslåtte LELOLAND® Castle Hotel og Batle of the Brick, et riddershow med levende hester og modige riddere. 

Klossenes hjem - LEGO® House

LEGO® House er et nytt opplevelseshus som rommer en hel verden av kreative aktiviteter. Opplev magien bak LEGO og de verdensberømte klossenes store potensiale for lek og kunnskap. I LEGO House finner dere mer en 25 millioner klosser, kreative lekeplasser, fantastiske LEGO modeller og aktiviteter for barn i alle aldre. Mellom all lekingen kan fantastiske måltider nytes i husets familie- og gourmetrestaurant. 

Vannopplevelser i verdensklasse - Lalandia®

Lalandia® AquadomeTM i Billund er Skandinavias største vannland. Nyt det tropiske klimaet mens dere suser nedover vannsklier, rir på bølger i bølgebassenget eller slapper av i de varme boblebadene. For de modigste er Lalandia Speed Slide ny av året. Lalandia byr i tillegg på mange andre spennende aktiviteter, som klatrevegg, skatehall og lekelandet Monky Tonky Land for de minste, samt hyggelige og barnevennlige restauranter. 

Dra på safari - GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO trår familien inn i dyrenes rike. Stå øye til øye med en gorilla og opplev spenningen når en løve smyger seg rundt bilen. Bli med når ulike dyr trenes eller fores, og la barna slå seg løs i lekeparken. I 2019 fyller GIVSKUD ZOO 50 år, noe som feires med to store nyheter: Brillebjørn, en ny rase i dyreparken, som for barna kanskje er bedre kjent som den fiktive karakteren Paddington, og klatrestativet Skywalk. 

De mest fantastiske strender

Kort avstand til havet er for mange en avgjørende ingrediens for en fantastisk ferie. Vann, finkornet sand, masse av plass og deilig frisk luft. LEGOLAND® Billund Resort har det alt. Foretrekker dere en strand som er vindfull, langgrunn, urban eller rik på aktiviteter? Valgmulighetene er mange, og dere vil garantert finne flere strender som passer akkurat deres behov. 

Nye perspektiv - prøv Bridgewalking!

Prøv noe helt annerledes i sommer! Ta på dere sikkerhetsseler og følg en guide opp til toppen av den gamle Lillebæltsbroen, hvor dere kan nyte utsikten og kjenne vinden i håret på 60 meters høyde. De som er lavere enn 140 cm, eller helt enkelt har høydeskrekk, har mulighet til å i stedet bli med en marinebiolog på et mer jordnært eventyr under broen. 

Konge for en dag - Koldinghus

Bli med på en spennende reise tilbake til 1200-tallet og Jyllands siste kongeborg. Koldinghus ble bygget for å vokte grensen mellom kongeriket Danmark og hertugdømmet Slesvik, og i dag kan hele familien gå på oppdagelsesferd i kongenes fotspor. Ta med familien på et eventyr hvor dere kan kle dere som prinser og prinsesser i utkledningsverkstedet, gå i lære i hoffet og lære noen av de viktigste ferdighetene fra 1200-tallet.  

En dag med vikinger og klatring

Med et Be Happy Pass får du unike fordeler overalt i LEGOLAND Billund Resort. Her foreslår vi en dag som kombinerer minneverdige opplevelser i den sjarmerende lille byen Jelling, fylt med spennende vikinghistorie, og et besøk til den litt større Vejle, hvor du kan svinge deg i klatreparken Gorillapark Vejle og gå på oppdagelsesferd i vitenskaps- og opplevelsessenteret Økolariet.

Be Happy Pass - ett kort, mange fordeler!

Be Happy Pass gir deg og familien en rekke fordeler på LEGOLAND Billund Resort. Det gir deg tilgang til unike opplevelser og rabatter på områdets 21 attraksjoner, og enda til på restauranter og isbarer. Kortet er gratis og lar deg spare penger på ferien. Print og klipp ut kortet eller last det ned direkte på telefonen.

LEGO, the LEGO logo, HOUSE logo and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group and here used with special permission. ©2019 The LEGO Group. Lalandia is a registered trademark.