De beste badehotellene på Nordsjælland

Foto: Daniel Overbeck

Langs den vakre kysten på Nordsjælland finner du endeløse strender, sjarmerende badebyer og klassiske badehoteller. Besøk et av de sjarmerende badehotellene på Nordsjælland og skjem bort deg selv med en unik hotellopplevelse, deilige spaopplevelser, gastronomi og hyggelig stemning. 

Liste
Kart
Ung dame går ut av Helenekilde Badehotel i Nordsjælland, Danmark
Bilde: VisitNordsjælland

Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel er vel verdt et besøk! Det delikate og hyggelige badehotellet ligger vakkert til i Tisvildeleje med utsikt over Kattegat. Her får man følelsen av å komme hjem til noen, da hotellet er innredet med hygge og kos i tankene. Badehotellet har også sin egen spaavdeling, så her kan du virkelig slappe av og bare nyte den spesielle atmosfæren.

Gilleleje Badehotel seaside hotel
Bilde: Tine Uffelmann - VisitNordsjælland

Gilleleje Badehotel

Gileleje Badehotel ble bygget som et gjestehus i 1895, og ligger utrolig vakkert til ved kysten i Gilleleje. Badehotellet troner på toppen av en 30 m høy sanddyne, noe som gir en fantastisk utsikt over Kattegat. Det ærverdige nordsjællandske badehotellet har et historisk sus over seg, og innbyr til avslapping og deilige sommerdager i naturskjønne omgivelser.

Havgaarden Badehotel
Bilde: Havgaarden Badehotel - VisitNordsjælland

Havgaarden Badehotel

Havgaarden Badehotel er kroneksempelet på et sjarmerende badehotell på Nordsjælland. Den unike gamle gården er vakkert renovert og ligger idyllisk til i grønne omgivelser. Bare en liten spassertur fra badehotellet ligger en deilig, hvit sandstrand, så her er det rike muligheter for et morgenbad. Havgaarden Badehotel har dessuten en stor terasse og en deilig hage.

The beach in Hornbaek is one of Denmark's best beaches
Bilde: VisitNordsjælland

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne er et koselig badehotell som ligger sentralt i den sjarmerende badebyen, Hornbæk. Badehotellet ligger bare et steinkast fra den flotte stranden i Hornbæk, samt det koselige bysentrum og den livlige havnen. Hotellet fra 1939 leder tankene hen mot de klassiske danske badehoteller, og rommene er innredet i en delikat og hyggelig stil. Hotel Bretagne tilbyr også matopplevelser i særklasse, så her får du alt du trenger for en avslappende strandferie på Nordsjælland.

Hotel Hornbækhus
Bilde: Peter Bondo Gravesen

Hotel Hornbækhus

En annen perle av et hotell i Hornbæk er Hotel Hornbækhus. Det sjarmerende hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og i gåavstand fra stranden. På dette sjarmerende hotellet kan du virkelig nyte det gode liv - med både kulinarisk opplevelser, vakker natur og ekte dansk hygge. Hotel Hornbækhus ligger i et gammelt trehus fra 1904, og er innredet i en unik og delikat stil med mange stilfulle designdetaljer som innbyr til avslapping og livsnyteri.

Kurhotel Skodsborg located north of Copenhagen
Bilde: Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

Majestetiske Kurhotel Skodsborg ligger idyllisk til mellom Dyrehavens grønne trekroner og det krystallblå Øresund. Den vakre historiske bygningen har vært en oase for luksuriøs avslapping siden 1898, og her kan du virkelig merke historiens vingesus. På Kurhotel Skodsborg kan du skjemme bort deg selv med både spa- og ansiktsbehandlinger, kulinariske opplevelser utenom det vanlige - og ikke minst vakker kystnatur.

Bilde: Daniel Overbeck

Tisvildeleje Strandhotel

Det romantiske Tisvildeleje Strandhotel byr på nostalgisk stemning i maritime omgivelser. Det historiske hotellet ligger vakkert til i Tisvildeleje, og her får du en smak på ekte, dansk badehotellsidyll. Det sjarmerende badehotellet er delikat innredet, og ligger rett ved den flotte stranden i Tisvildeleje. Senk skuldrene og nyt deilig komfort, naturskjønne omgivelser og god mat på Tisvilde Strandhotel. 

Strand
Bilde: VisitDenmark

Liseleje Badehotel

Liseleje Badehotel har huset glade badegjester siden 1936, og har bevart sin opprinnelige sjarm. Det historiske badehotellet ligger ut mot det hyggelige Liseleje Torv, og fra den grønne bakhagen fører en vei ned til de duvende sanddynene på Liseleje Strand, som er en av Nordsjællands flotteste badestrender.