Girl smiling at beach in North Jutland, Denmark

Danmarks 11 mest populære attraksjoner for barn

Foto: Niclas Jessen

Danmark er den perfekte feriedestinasjonen for familier med barn. Her finnes attraksjoner i verdensklasse, som Tivoli, LEGOLAND, Lalandia og Djurs Sommerland. Avstandene i Danmark er korte, og det gir mindre reisetid og mer tid til morsomme aktiviteter.

Liste
Kart
Familie ved inngangen til Legoland Billund
Bilde: Jesper Grønnemark
01

LEGOLAND®

Nå kan du se hele verden i Legoland! 830.000 legoklosser har blitt til fem av verdens høyeste bygninger i WORLDS TALLEST i Miniland.

Les mer
Safari at Givskud Zoo
Bilde: GIVSKUD ZOO
02

Givskud Zoo, Givskud

Opplev en dag i dyrenes rike! Givskud Zoo ligger kun 25 minutter med bil fra Billund. Ta med famiien på safari i deres egen bil eller kjør med Givskud Zoo's safaribuss og kom helt tett på dyrene.

 

Les mer
Family in Lalandia Aquadome in Rødby, Denmark
Bilde: Lalandia
03

Lalandia Aquadome, Rødby

Velkommen til tropene i Lalandia Aquadome. Her finner du vann, varme, lek og avslapping for hele familien, hvor de tropiske temperaturene gir deg følelsen av å være i Syden.

Les mer
Karusell i Djurs Sommerland
Bilde: Djurs Sommerland
04

Djurs Sommerland, Nimtofte

Velkommen til Nordens største sommerland! Er dere glad i fart, lek og morro for hele familien? Da kan dere glede dere til 8 forskjellige temaland, Danmarks største sklie og en kjempestor vannpark.

Les mer
Fårup Sommerland in Denmark
Bilde: Torben Hansen - Fårup Sommerland
05

Fårup Sommerland, Blokhus

Tett på Blokhus, stranden og likevel midt i skogen - her finner du fornøyelsesparken Fårup Sommerland, en av Danmarks største turistattraksjoner.

Les mer
Children playing in water park Lalandia, LEGOLAND Billund Resort
Bilde: Jesper Grønnemark
06

Lalandia Aquadome, Billund

Opplev Skandinavias største tropiske vannland i Lalandia, Billund. Velkommen til en verden full av lek og tropevarme i Skandinavias største ferie- og opplevelsessenter.

Les mer
Den Gamle By (old town museum) in Aarhus, Denmark
Bilde: Kim Wyon
07

Den Gamle By, Aarhus

Den Gamle By er en levende tidsreise for hele familien, og byr på en helt unik opplevelse. Her kan du gå rundt i forskjellige tidsaldre, og møte mennesker fra slutten av 1800-tallet.

Les mer
Bilde: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center
08

Tivoli, København

Tivoli er fullt av opplevelser for barn - fra ville karuseller til gode middager og store konserter. Det ligger bare få minutters gange fra Rådhusplassen og er et must for alle som besøker København!

Les mer
Children playing outside the Experimentarium Copenhagen
Bilde: David Trood
09

Experimentarium

Experimentarium ligger i Hellerup, nord for København, og er et morsomt og interessant vitenskapssenter for hele familien. I sentrum finner du ikke mindre enn tre etasjer fylt med alle slags eksperimenter og utstillinger.

Les mer
Orangutan in Aalborg Zoo, Denmark
Bilde: Aalborg Zoo
10

Aalborg Zoo, Aalborg

Aalborg Zoo - dyrebare opplevelser året rundt. På savannen svanser giraffer rundt sammen med zebraer og sjeldne oryx-antiloper, mens isbjørnen tar seg en svalende dukkert.

Les mer
11

Dyrehavsbakken, Klampenborg (også kjent som Bakken)

I Dyrehaven nord for København, blant hestevogner og dådyr, ligger verdens eldste fornøyelsespark. Bakken huser 33 forskjellige karuseller, spill, restauranter, isboder og god underholdning.

Les mer