Feilmelding

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
Frederiksborg Castle

Spennende dagsturer fra København

Fra København har du et hav av muligheter til å besøke koselige byer, slott og til og med et annet land på kun en dag. Vi gir deg tipsene om hvor du kan dra.

Roskilde

Roskilde 

Ca. en halv time fra København ligger domkirkebyen Roskilde. Den UNESCO-beskyttede domkirken er hvilested for en lang rekke danske kongelige. Roskilde kan også friste med et vikingskipmuseum der du bl.a. kan oppleve fem vikingskip som ble funnet på bunnen av Roskildefjorden. I museumshavnen ligger 1:1 kopier av skipene som du kan dra på tokt i.

ARKEN

Køgebukten

I Køgebuktområdet sør for København ligger den syv kilometer lange Ishøj Strandpark med hvit sand og høye sanddyner. Det spennende ARKEN Museum for Moderne Kunst er ligger rett ved strandparken. Litt lenger sør ligger den gamle havnebyen Køge. I hjertet av Køge finner du godt bevart middelalderarkitektur med hus og bygårder malt i flotte farger. Fra Køge kan du ta ferge til bl.a. den vakre øya Bornholm som ligger i Østersjøen.

Share this page

Nyttige linker
Nyhavn

Ja, vi elsker København!

København er ganske enkelt en utrolig hyggelig by uansett om du skal på parferie, familieferie, jentetur, guttetur eller jobbtur. Og det beste av alt; du rekker mye på kort tid.