Vinn en sjøreise fra Oslo til København med DFDS

Vinn en sjøreise til København

Hver måned gir vi en heldig vinner et gavekort for 2 personer på en sjøreise til København i Seaways Class lugar med havutsikt.

Tagg ditt København-bilde med #mittkøbenhavn - og du er med i konkurransen!

Konkurranseregler

Hvem kan delta? Alle over 18 år med folkeregistrert adresse i Norge og som oppfyller nedenstående krav kan delta i konkurransen.

Konkurranseperiode: Konkurransen begynner 1. juni 2016 og avsluttes 31. desember 2016.

I hele konkurranseperioden kan du delta i konkurransen så mange ganger du ønsker, men hver person kan kun vinne en gang.

Du kan kun delta i konkurransen via Instagram. For å delta skal du være registert som bruker på denne applikasjonen. Konkurransen går ut på å laste opp et bilde og tagge det med #mittkøbenhavn.

Vinnere og premie

Det vil bli kåret totalt 11 månedsvinnere som vinner gavekort fra DFDS for to personer på en sjøreise til København i Seaways Class lugar med havutsikt*. Gjelder avreise lørdag – torsdag. Vinnerne kontaktes via vedkommendes Instagram konto.

VisitDenmark forbeholder seg retten til å slette bilder hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold.

*Forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Share this page

Kart over København

 

Ta båten til København

DFDS seiler til København hver dag. Les mer og bestill din reise på www.dfds.no

Nyhavn

Ja, vi elsker København!

København er ganske enkelt en utrolig hyggelig by uansett om du skal på parferie, familieferie, jentetur, guttetur eller jobbtur. Og det beste av alt; du rekker mye på kort tid.