Sommerhus danmark

Finn ditt danske ferieparadis

Lykken er et feriehus i Danmark! Enten du skal på ferie med kjæresten, venninnegjengen eller hele familien finnes det et sommerhus som passer perfekt til deg og dine. Finn din egen danske "hytte" langs kysten, i en hyggelig liten småby eller ved en innsjø, og nyt late sommerdager i Danmark med de du er glad i. Hos DanCenter, NOVASOL og dansommer finnes en stor oversikt over de forskjellige feriehusene dere kan velge mellom. Her finnes alt fra luksushytter til koselige småhus, uansett om dere er to eller ti personer.

Foto: simone bramante

Feriehus i Danmark

For mange nordmenn er ferie synonymt med deilige dager i et dansk feriehus. Derfor har vi samlet sammen praktisk informasjon til deg som ser frem til en danmarksferie i år.

Sommerhus Skagen

Finn ditt perfekte feriehus

Leter du etter det helt riktige feriehuset? Vi har laget en guide for å hjelpe deg på veien mot ditt drømmehus og den perfekte danske sommer.

Nordsjælland

Flotte slott, grønne hager og hav så langt øyet kan se. Norsjælland har flere sjarmerende feriebyer langs kysten hvor man kan slappe av og nyte livet. 

Blokhus badehus

Nordjylland

Bølgebrus, hvite sandstrender og Europas lykkeligste by, Aalborg. Nordjylland er kanskje den mest populære regionen i Danmark for de som er på utkikk etter sommerhus.