Sjekk ut våre reiseguider

Det er veldig mange måter å kose seg på i Danmark. Ser du etter en romatisk tur til København? Hva med en avslappende ferie langs Danmarks lange kyst? Morsom familieferie i en av de mange fornøyelsesparkene kanskje? Planlegg den perfekte ferien ved hjelp av vår samlig av inspirerende guider nedenfor.

Kahler design

Dansk design

Dansk design er kjent over hele verden for sin simplisitet, eleganse og funksjonalitet og bør definitivt være en del av ferien. Sjekk ut vår oversikt!

Mat København

Deilig dansk mat

Besøk Skandinavias gourmetland nummer 1, som inviterer til matfestivaler, lokalprodusert mat, fantastiske restauranter og michelinstjerner. 

Amalienborg

København

Nordens koseligste hovedstad byr på hyggelige kafeer, butikker og noen av Skandinavias beste restauranter.

Kultur og historie

Danmark er fult av kultur og historie, med mange slott og herregårder, minner fra vikingtiden og flere fantastiske museer og gallerier.

Den Permanente

Skandinavisk sommer i Danmark

Nyt sommeren i Danmark med øyhopping, vannaktiviteter og late dager på landets beste strender. Du er aldri mer en 5 mil fra kysten, så havet er alltid i nærheten.

Familieferie Løkken

Familieferie

I Danmark får dere en familieferie for alle, med noen av Nordes beste fornøyelsesparker, hyggelige kystbyer, langstrakte strender og Skandinavias mest sjarmerende hovedstad.

Thy nasjonalpark

Camping i Danmark

Danmark har 500 flotte campingplasser i naturskjønne områder (ofte rett ved vannet) og over 1000 primitive naturleirplasser hvor du kan overnatte i det fri.

Shopping

Dansk design, mote, vintage eller interiør? Ta en langhelg i en av Danmarks storbyer og kos deg med shopping, sightseeing og lange kaffepauser.

Sykkel Aarhus

Danmark på to hjul

Med 11000km merkede sykkelstier og flere fantastiske panoramaruter er Danmark et av verdens beste sykkelland, uansett om du er erfaren syklist eller nybegynner.

Golf i Danmark

Golf i Danmark

Danmark har mer enn 200 golfbaner, så er du glad i å spille golf er det definitivt mye å gjøre i nabolandet. Her finner du en oversikt!