Den permanente strand

Aarhusregionen

Er du glad i at det bugner? Med mine frodige landskap og store skoger er jeg litt av et syn. Men det er ikke alt! Jeg er også ganske urban og kulturell av meg. Aarhus er faktisk Danmarks kulturhovedstad! Så ikke for å skryte, men jeg har alt!

Djurs sommerland

Fartsfylt familieferie i Aarhusregionen

Aarhusregionen huser mange spennende opplevelser for hele familien, og med korte avstander rekker dere mye moro!

Familieferie langs kysten ved Aarhus

Kysten utenfor Aarhus

Finn frem badetøyet og nyt livet langs kysten i Aarhusregionen med sine små sjarmerende havner, hvite strender og den hyggelige øya Samsø. 

Himmelbjerget

Aktiv ferie utenfor Aarhus

Vil du helst tilbringe hele ferien utendørs? Opplev den skjønne naturen utenfor Aarhus, som er tilrettelagt for sykling, padling og fine turer til fots. 

Viborg

Kulturhistorisk tur i Aarhusregionen

Ta en tur langs den danske Hærvejen med sin rike historie og kulturarv, langs veien kan du stoppe i de sjarmerende byene Viborg og Silkeborg. 

Ebeltoft

Sjarmerende kystbyer i Aarhusregionen

Østjylland er hjem til Danmarks nest største by, Aarhus, men du bør også besøke middelalderbyen Viborg eller sjarmerende Ebeltoft mens du på besøk.

Moesgaard museum

Fremragende kunst og vikinghistorie

Det er mange kjente kunstmuseer i og rundt Aarhus, hvor du kan besøke både Moesgaard Museum, ARoS kunstmuseum og det levende museet "Den Gamle By".

Den Permanente

Hav, strand og fjorder

Kystlinja langs Kattegat er full av lange, hvite sandstrender men rolige bølger og fine sandkorn. Her finner du også Danmarks minste ferje, som både kjører rutetider og kan ringes som det skulle trengs.

Djursland, Danmark

Naturopplevelser i Aarhusregionen

I Aarhusregionen finner du blant annet Danmarks største elv, Himmelbjerget med sine fantastiske utsikter, flaggermuskolonier og nedlagte miner. Mange spennende og varierte naturopplevelser.

Ferie i Østjylland - Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge, som ligger i den sydlige del af Djursland i Østjylland, er et af Danmarks mest kuperede og varierede landskaber med mange sjældne dyre- og plantearter.

Anholt fyr

Ferieøyene Samsø og Anholt

Noengang hørt om Samsø-potet? Samsø er kjent for sine gode råvarer og berekraftike levemåte, mens Anholdt ligger helt for seg selv midt i Kattegat og gir deg følelsen av å være helt alene i verden.