Velkommen til Danmark

Velkommen til den norske utgaven av Danmarks offisielle reiselivsportal.

Odense

10 grunner til å besøke Danmark i påsken

Hva med å bytte ut påskefjellet med en tur til Danmark? Vi ønsker velkommen med ekstra plussgrader, vår i lufta og grønne knopper på trærne. 

Kadeau

Michelinrestauranter

Årets Michelin-stjerner er her, og Danmark har nå hele 30 stjerner fordelt på 25 restauranter! To nye restauranter fikk hver sin stjerne, og Kadeau København gikk fra en til to. 

restaurant domestic aarhus

Høysesong for hygge

Hygge har blitt trendy, og danskene er spesielt gode på å hygge seg. Vinteren er høysesong for kos, stearinlys, pledd og varme skjerf, men hva betyr egentlig ordet hygge?

Parferie i Aarhus

Fra Danmark med kjærlighet

Vi varter opp med noen hyggelige tips til en romantisk feiring i Danmark, eller bare litt ekstra romantikk på en helt vanlig ferietur til nabolandet.  

Shopping i København

København byr ikke bare på Nordens lengste shoppinggate, men også hyggelig shopping i små sidegater, hvor du finner både vintage, high-street og danske merker. 

WoCo Johan Rosenmunthe

Se et København ikke alle kjenner

Sjekk ut vår guide til den danske hovedstadens gjemte skatter, her finner du noen av Københavns fineste steder utenom den kjente turistløypa. 

Superkilen

Københavns kuleste nabolag

Oppdag en av verdens kuleste hovedsteder med sjarmerende og hippe nabolag. Har du litt ekstra tid når du besøker byen bør du definitivt ta en tur utenfor bykjernen. 

Vinter i Tivoli

Magisk vinter i Tivoli

Tivoli holder vinteråpent fra 2. februar til 25. februar. Opplev den magiske stemningen med smilende snømenn, glitrende snøkrystaller og skøyter i skumringen i Københavns eget "winter wonderland".

Shopping

Dansk design, mote, vintage eller interiør? Ta en langhelg i en av Danmarks storbyer og kos deg med shopping, sightseeing og lange kaffepauser.

Danmarks mest besøkte kunstmuseer

Danmark kan friste med mange kunstmuseer som er verdt et besøk. Her finner du en oversikt over de ti mest populære kunstmuseene i Danmark.

Aarhus

Oppdag gourmet- og kulturbyen Aarhus

I 2016 ble Aarhus kåret av Lonely Planet til årets "must-see" i Europa, og har du ikke vært her enda er det definitivt på tide med et besøk til Danmarks nest største by.  

Broholm Fyn

Fyn

Legg ferien til Fyn, Langeland og Ærø, som ligger midt i Danmark. Landskapet i denne delen av Danmark grønt og frodig, med mange frukthager og koselige små byer.