Tøndermarken

Sønderjylland

Tar du ferien i Sønderjylland kan du mot øst oppleve et landskap med grønne marker og daler, skoger og fjorder, som munner ut i Lillebælt. Mot vest ligger Vadehavet med tidevann og flate sletter som setter sitt karakteristiske preg på regionen. Sønderjylland er grenseland til Tyskland, og det vises tydelig i både tradisjoner og arkitektur. I Sønderdjylland venter enestående opplevelser for både store og små. La dere begeistre og bevege av det brusende havet, de åpne viddene, de eventyrlige skogene og fjordenes rolige bølgeskvulp.

Historiesenter Dybbøl Bakke

Familieferie i Sønderjylland

I Sønderjylland er det tid og plass til alt, ta med familien på en historierik ferie fylt med flott natur, fart og moro - her venter enestående opplevelser for hele familien!

Haervejen

Sønderjylland for to

En ferie i Sønderjylland kan by på så mangt, opplev den fantastiske naturen eller slå dere ned i en hyggelig småby. Her er det lett å finne roen og mye å utforske.

Bindingsverkhus

Små og store byer i Sønderjylland

I Sønderjylland finner du kjøpstaden Tønder, som ligger ute ved Vadehavet, samt Aabenraa, Haderslev og Sønderborg som ligger ved Østkysten. 

Gråsten slott

Historiske og kulturelle opplevelser

På ferie i Sønderjylland kommer du tett på Danmarks historie. Her kan du blant annet besøke Science Park Universe, Historiecenter Dybbøl Banke, Haderslev Domkirke og Frøslevlejrens Museum.