Fyn, Langeland og Ærø

Fyn, Langeland og Ærø

Bli med meg  på eventyr! Jeg er rik på mye. For eksempel har jeg over 127 slott og herregårder, og over 100 øyer i alle størrelser! Vi har litt av hvert vi skal utforske, med mine vakre strender og dype bukter. Etterpå kan vi spise og drikke godt av egenprodusert ost, sjokolade, øl og vin.

 
Erikshale, Marstall

Aktiv ferie på Fyn

I tillegg til spennende aktiviteter som "bridgewalking" og dykking i vrak, byr Fyn på noe av Nordeuropas beste kystfiske, flotte sykkelstier og fantastiske muligheter for havkajakk.

Fynske naturoplevelser

Fyns natur kjennes igjen på de frodige bakkene og den fantastiske havutsikten, spesielt ved Svanninge Bakker får du en imponerende utsikt. Besøk også det Sydfynske Øyhavet og gå langs Øhavstien.

Fyn - Danmarks kjøkkenhage

Fyns kulinariske spesialiteter

Fyn bugner av fruktahger og små veiboder hvor du kan kjøpe frukt og grønt. Øya har også flere kjempegode restauranter, og produserer egen ost, sjokolade, øl og vin.

Kunst, kultur og historie

Se verkene fra kunstnerkolonien "Fynboerne", besøk ett eller flere av Fyns 127 slott og herregårder, og opplev levende historie både i Nyborg slott og i Den Fynske Landsby.