Fyn, Langeland og Ærø

Fyn er Danmarks nest største øy, og ligger midt i mellom Sjælland og Jylland. Du ser med en gang hvorfor det er kalt Danmarks "grønne" øy, med det bakkede landskapet, orkideer, finklipte hekker og bindingsverkshus med stråtak. Det Sydfynske øyhavet er også et spennende sted å utforske, med øyer i alle størrelser og vakre strender, bukter og små fjorder. Odense er den største byen i Fyn, og også fødestedet til Hans Christian Andersen, en av Danmarks mest kjente forfattere. Hvis du planlegger en ferie til Danmark, burde Fyn definitivt være en av dine mange stoppesteder.

 
Fasled Kro

Kulinariske spesialiteter på Fyn

Fyn bugner av fruktahger og små veiboder hvor du kan kjøpe frukt og grønt. Øya har også flere kjempegode restauranter, og produserer egen ost, sjokolade, øl og vin.

Erikshale, Marstall

Aktiv ferie på Fyn

I tillegg til spennende aktiviteter som "bridgewalking" og dykking i vrak, byr Fyn på noe av Nordeuropas beste kystfiske, flotte sykkelstier og fantastiske muligheter for havkajakk.

Kunst, kultur og historie

Se verkene fra kunstnerkolonien "Fynboerne", besøk ett eller flere av Fyns 127 slott og herregårder, og opplev levende historie både i Nyborg slott og i Den Fynske Landsby.

Fynske naturoplevelser

Fyns natur kjennes igjen på de frodige bakkene og den fantastiske havutsikten, spesielt ved Svanninge Bakker får du en imponerende utsikt. Besøk også det Sydfynske Øyhavet og gå langs Øhavstien.