8 tallet. Credit: WOCO

Det beste av dansk arkitektur

Dansk arkitektur er verdensberømt for sin perfekte infusjon av banebrytende design og praktisk funksjonalitet, og med den nylige åpningen av BLOX i København, og både 3daysofdesign og Den Danske Designfestivalen som finner sted i mai, har anledningen til å utforske dansk arkitektur aldri vært bedre. Du kan bruke denne guiden til å få en innføring i den danskmoderne arkitekturen, til å se på dyktige danske arkitekter, som Bjarke Ingels, Henning Larsen og Arne Jacobsen, sitt arbeid eller til å sette sammen din egen arkitekt-tur til kjente bygninger som er verdt å se i Danmark.

Share this page

Danish architecture

Explore Denmark's Architectural Pearls

Take a trip through thousands of years of architectural history in Denmark. Here are the buildings you need to see.

Play Video

Bjarke Ingels' Favorite Architecture in Copenhagen

Watch this video to find out which of Copenhagen's architectural and cultural sights are the favourites of Starchitect, Bjarke Ingels.

Legoland i Danmark

LEGO - et dansk verdensmerke

LEGO har vært barns yndlingsleketøy over hele verden i flere generasjoner. Her får du historien bak den lille klossen med de mange mulighetene.

Georg Jensens Showrom

På designtur gjennom Danmark

Hvor finner jeg Danmarks designgate nummer en, og verdens første designerhotell? Finn frem til severdigheter og steder hvor du kan oppleve den ypperste innenfor dansk design.