Dansk design

Dansk design er kjent og anerkjent i de fleste deler av verden. Det begynte i 1950-årene, da danske møbeldesignere som blant annet Hans Wegner, Børge Mogensen og Arne Jacobsen var med på å åpne utlandets øyne for dansk design. Fortsatt så er det mange danske virksomheter som prioriterer design og kvalitet som grunnlag for deres forretingsstrategi. Tenk bare på B&O, LEGO, Ecco, Royal Copenhagen, Eva Trio, Stelton, Oticon, BoConcept og mange andre. Har du interesse for design er det med andre ord nok å reise på en tur til Danmark.

Ja, vi elsker dansk design

Mote fra Baum und Pferdgarten, interiør fra Eva Solo og Stelton, og lyd fra Bang og Olufsen – vi nordmenn elsker dansk design.

Sykling i Danmark kan bli en livsstil

Når sykkelen blir en livsstil

En sykkel er ikke bare en sykkel - i alle fall ikke for mange dansker, hvor sykling og sykkelen har blitt en sann livsstil.

Legoland i Danmark

LEGO - et dansk verdensmerke

LEGO har vært barns yndlingsleketøy over hele verden i flere generasjoner. Her får du historien bak den lille klossen med de mange mulighetene.

Danmarks mest besøkte kunstmuseer

Danmark kan friste med mange kunstmuseer som er verdt et besøk. Her finner du en oversikt over de ti mest populære kunstmuseene i Danmark.