Turistinfo om Danmark, VisitDenmark

Den standhaftige tresoldat

Den standhaftige tresoldat hjelper deg gjerne med å planlegge din neste ferie til Danmark. Med over 200 reisedøgn i året holder han seg grundig oppdatert på alt av aktiviteter, arrangement og attraksjoner, og hjelper deg gjerne med tips og inspirasjon.

Du kan spørre Den standhaftige tresoldat om alt du lurer på i forbindelse med din reise til Danmark. Enten du skal planlegge sommerferien for hele familien, eller ønsker ideer og inspirasjon til en storbyweekend i Aarhus eller København. Til vanlig jobber tresoldaten her på turistkontoret i Oslo, men titt og ofte sniker han seg ut på turer til Danmark, og viser seg og være en av våre aller største Danmarksfans. 

Hvilken utstilling viser de på ARoS akkurat nå? Hva er navnet på den beste restauranten på Vesterbro en fredag kveld når du er skrubbsulten? Hvor er de fineste strendene på Jylland? Noen ganger er det gret å få litt hjelp på reisen.

Spør Den standhaftige tresoldaten om tips på vår Facebookside Det er dejlig å være norsk - i Danmark, eller send han en mail på turistinfo@...

Ha en dejlig tur til Danmark!

Share this page

Spør om tips

Du kan  være med å bestemme hvilke steder Den standhaftige tresoldaten skal besøke (han trenger ofte hjelp til å fylle opp de mange ferieukene sine).

Uansett hvor han er, så er han også alltid tilgjengelig til å svare spørsmål fra publikum på vår Facebookside, Det er dejlig å være norsk - i Danmark. 

Trenger du tips til påske - eller sommerferien kanskje? Weekendtur? La tresoldaten være din personlige reiseguide. 

Del din tur

Hvordan var din siste tur til Danmark? Vi vil gjerne høre dine egne tips og erfaringer fra ferien! Send oss gjerne bilder og inspirasjon på epost til turistinfo@..., eller del på vår Facebookside  Det er dejlig å være norsk - i Danmark. 

Hva er ditt favorittsted? Din yndlingsrestaurant? Vi samler opp og deler alle turistenes egne reisetips. 

Nyhavn

Ja, vi elsker København!

København er ganske enkelt en utrolig hyggelig by uansett om du skal på parferie, familieferie, jentetur, guttetur eller jobbtur. Og det beste av alt; du rekker mye på kort tid.