Toppbegivenheter i Danmark 2019

Danmarks største begivenheter i 2019

2019 blir et stort år for Danmark. Den anerkjente reiseguiden Lonely Planet stemte nylig frem København som verdens beste turistby. En stor ære for et lite land - noe de har planer om å gjøre mest mulig ut av! Men selvfølgelig, det er også mye mer ved Danmark en den fantastiske hovedstaden.

Uansett når på året, gjennom hele 2019 finner du massevis av underholdene arrangementer, inkludert den verdenskjente Roskilde Festivalen og unike begivenheter som Skagen Vinterbader Festival. Vinter- og høstmånedene er den perfekte tiden for å sjekke ut Danmarks verdenskjente museer, og i løpet av vår og sommer er det rikelig med utendørsfestivaler og musikkarrangementer. I denne guiden har vi plukket ut dette årets største begivenheter - vi håper og tror det er noe for alle!

Share this page

Unusual things to do Denmark

Spesielle Danmarksopplevelser

Prøv noen disse rare, men fantastiske tingene å gjøre i Danmark, og se Skandinavias minste kongerike fra et nytt perspektiv!

Unusual places to stay Denmark

11 unike overnattingsmuligheter i Danmark

Det finnes mange fantastiske hotell og overnattingsmuligheter i Danmark, men hvorfor ikke prøve noe som er litt kult og annerledes neste gang du overnatter i Danmark?

Danmarks beste matfestivaler

Lokale råvarer, danske delikatesser og masse smaksprøver

Sort sol

Morsomme naturopplevelser for hele familien

Skal du ta med familien på tur i Danmark? Vi har samlet 9 morsomme naturopplevelser som hele familien kan være med på.

Hva kan jeg oppleve?

Vi har bedt danskene om å vise deg rundt i deres lokalområder. Delta på omvisningen fra din egen stue!