Besøk Nord-Europas største akvarium

Besøk Nord-Europas største akvarium

Den Blå Planet er Nord-Europas størsta akvarium og den frister med unike opplevelser for både barn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark fått et nasjonalt akvarium i verdensklasse og nok et arkitektonisk landmerke.

National Aquarium

Den Blå Planet er et anlegg som vil ta pusten fra deg - og kanskje skremme deg litt. For i tillegg til en stor mengde fiskearter i alle former og farger kan du beskue blant annet haier, krokodiller, giftpadder og sjøotere.

Her kommer du nært innpå de imponerende dyrene: I Oceanet, som er en akvariumstank med fire millioner liter asurblått saltvann, er det bare en glassvegg (riktignok supersolid og kraftig) mellom deg og de fascinerende hammerhaiene og skatene.

I Amazonas-området kan du hver dag se kjøttetende pirajaer bli foret, finne ut hvordan de blinde fiskene klarer å orientere seg, og – ja; passe fingrene for den elektriske ålen.

Men Den Blå Planet er også et sted for sjelefred, for det finnes knapt noe mer beroligende enn når de vakre sjøhestene driver forbi, klovnefisken passer sine egne saker i korallrevet, eller du ser den kloke blekkspruten dypt inn i øynene.

National Aquarium

Share this page

Kart over København

 

Ta båten til København

DFDS Seaways seiler til København hver dag. Les mer og bestill din reise på www.dfdsseaways.no

Barnas favorittby

Blir fisk sjøsyk? Blir jeg kvalm av fire sukkerspinn og tre karuseller? Det er mye morsomt barna kan finne ut av i København i ferien.