Skøytebane Frederiksberg

Familieferie

Det er mye å oppleve hvis du reiser på ferie med barn i Danmark. Det er mange familievennlige overnattingsformer å velge mellom, fra feriesentre med masse forskjellige aktiviteter og campingplasser med alle nødvendige fasiliteter, til hyggelige vandrerhjem og sjarmerende danske sommerhus. Her er det aldri langt til neste opplevelse, så dere får tid til å besøke både kjente attraksjoner som LEGOLAND© og Tivoli, i tillegg til Danmarks mange fornøyelsesparker og badeland. 

Tivoli nimb

Magisk vinter i Tivoli

2. februar åpner Tivoli for vinteren med sitt eget "winter wonderland" fult av smilende snømenn, glitrende snøkrystaller og magiske lys.

Tivoli halloween

Høstens fornøyelsesparker

Flere av Danmarks mest populære fornøyelsesparker holder åpent utover høsten, og noen har også spesielle arrangementer for Halloween. Her finner du en oversikt over høstens åpningstider!

Tivoli Halloween

Topp attraksjoner for barn i København

Et besøk i København er en sikker vinner hos de yngste, og det er mye man kan rekke på bare et par dager i Danmarks hovedstad. Her finner du tips og inspirasjon til en ferie for hele familien.

Legoland Billund

LEGO© - Verdens mest kjente leketøy

Hva vet du egentlig om LEGO©? Sjekk ut vår guide og bli bedre kjent med verdens mest populære leketøy, LEGOLAND© og LEGO© House.

Badehotell

Feriesentre - som skapt til familieferie

Danske feriesentre er som skapt for familieferier, med nye lekekamerater, lange kystlinjer og alt dere trenger like i nærheten. 

Sommerhus

Sommerhus

Finn ditt sommerhus langs den danske kysten og nyt late dager i sola med de du er glad i.