Barn som hopper i vannet ved Præstø Havn

Vestsjælland

Finn din indre viking på Vikingskipsmuseet i Roskilde

Historiske Vestsjælland

Vestsjælland er regionen du reiser til for å lade batteriene i vakker natur. Vestsjælland er perfekt for fotturer og sykkelferier, og har en veldig spennende historie fra viking- og middelalderen. Her ligger den historiske byen Roskilde og flere andre sjarmerende handels- og kystbyer i skjermede bukter med flotte strender.

Besøk den historiske byen Roskilde

Roskilde har en lang og spennende historie. Her er det er mye å se og gjøre, alt fra å besøke vikingskipsmuseet til den berømte domkirken. Hvert år arrangeres også den verdenskjente Roskilde Festivalen.

5 sjarmerende gamle handelsbyer

Vestsjællands fem handelsbyer har alle sin egen stil og sjarm og tilbyr en perfekt blanding av gammelt og nytt, fra bindingsverkshus og brostein til moderne urbane omgivelser med god mat og shopping.

De 7 beste opplevelsene på Vestsjælland

Foto: Peter Søllner

Opplevelser på VestSjælland for enhver smak

Morro for hele familien på Vestsjælland

Vikinger, slottsruiner og spennende tidreiser gjennom historien, kombinert med strand, svømming og nydelig natur gjør Vestsjælland til det perfekte reisemålet for familier med barn.

De beste sykkelrutene på Vestsjælland

Her finnes flere unike sykkelruter som du kan tilpasse dine ønsker. Hva med å sykle langs vinruten eller begi deg ut på jakt etter skjulte strender!?